Грешки, които отблъскват мъжете

Губите мистериозността си
14
Грешки, които отблъскват мъжете
Снимка: outnow.ch

В началото на една връзка всеки от партньорите преценява дали нещата ще се получат. Разбира се, никой не може да е сигурен от няколко първи срещи, но все пак има определени жестове, които ще го накарат да не ви се обади повече.
Ако наистина си падате по мъжа, с когото се срещате, просто внимавайте да не допуснете тези грешки в поведението си. Всичко е въпрос на самоконтрол!

Влюбвате се прекалено бързо

Едно от най-плашещите неща за мъжете е скоростното признание в любов от страна на жените. Всъщност няма човек, който да се зарадва, ако му признаят, че го обичат твърде рано. Някак стряскащо е и подсказва за евентуално обсебващо поведение.

Нервна сте и се държите несигурно

Женствеността е на първо място! Никога не допускайте да покажете на мъж, че сте нервни и не сте сигурни в женствеността и привлекателността си. Това отблъсква мъжете. Той няма да ви потърси, ако непрекъснато се държите като плаха божа кравичка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Ти ме счупи от смях. Ха ха ха. :-)))
10
2
 
15
 
! Отговори
иван преди 6 години
в живота нищо не е така , както в романите и филмите , най-чесо обичаме една , спим с друга и накрая се женим за трета
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешите! Най-сигурният начин да държите мъжете на разстояние е да бъдете подчертано учтива.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кусматата цоца много отблъсква!
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ти е хубаво с дамата, бъди с нея. Хората са лоши, слушай сърцето си. Ако се хващаш, че тази жена ти липсва не му мисли вдигни телефона и се обади. Да я Видиш, да си с нея. Не подтискай чувствата си и мислите. Изразвай ги явно! Жените обичат да знаят, какво чувства мъжа към тях. Те са галени това е заложено в женската природа.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хванах моя близка една вечер първо заведение, ресторант класика. Танци, купон, кеф. Заведох я на лайф стил..от всичко с мерак. Напъни нямаше, идваше от сърцето с желание. Беше прекрасна вечер! Факт! Ако се повтори няма да съжалявам.
5
6
 
15
 
! Отговори
Деветата грешка преди 6 години
Подпитвате го дали смята да остане да живее при майка си дори и след като се ожени?После разпалено започвате да му разказвате за най-различни житейски драми, възникнали вследствие на намесата на свекърви в живота на млади двойки. Дори твърдите, че и най-кротката свекърва ежедневно причинява семейни катастрофи само с присъствието си.И накрая с нежно гласче описвате вашата маминка, заявявайки, че съкровище като нея би било манна небесна, ако живее със семейството на своя омъжена дъщеря!
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност материалът описва как би трябвало да се държи момичето. Но това съвсем не е гаранция, че ще бъде оценена.Бог знае защо, по-често се уреждат с по-свестен и по-перспективен приятел онези моми, които не се правят на трудно достъпни.Дали пък днешните млади момчета не са станали женчовци, които се обиждат, ако още първия път не получат всичко, което искат? Не би трябвало да е така, но животът доказва обратното!
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много специални тези мъже, бе ! Хахаххаххаха
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много мъже си попадат на жената баш, но си пропускат дивия късмет от келешлък. Първа среща, пиянски истории с авери, какво ще кажат хората. И ако спрат да робуват на чуждото мнение и поемат живота си и собствените си чувства в ръце. И дадат воля на тях ще са перфектно. Когато потискат чувства и мисли и не желаят повече любов, щастие се обричат. Обричат се на безлюбивие и самота. Не го прави! Прави любов, обичай желай. И ще бъдеш обичан желан и ще правят любов с теб. Даваш получаваш! Факт!!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И той нали му е ясно, че като му се случи на първа вара ще си мечтае за за втора вара. Какво означава първа, втора, пета.. пр.среща!? Ако ще да сте се виждали години наред, да сте ходили на кафе, бар и прочие все ще си направите секса за първи път. Това че се превличате явно у много и се получава твърде бързо при вас не индикация, че няма да ви бъде в дългосрочен план. Някои двойки много си допадат в секса и като флуиди и химия. Това е природа! Много е силно чувството между тях!!!