5 неща, предпазващи ви от развод

Как да намалите риска от съпружеска раздяла
Обновена: 14 май 2017 22:29 | 14 май 2017 22:29, Илияна Николова
6
5 неща, предпазващи ви от развод
Снимка: pixabay

Няма точна рецепта за запазване на добрите отношения в една връзка. За различните хора важните компоненти в любовта са различни. Никой не е застрахован от развод или раздяла, но има някои неща, които можете да направите, за да намалите поне риска от евентуален завършек на връзката с развод.

1. Правете нещата сами и едновременно във връзката
 
Много е важно да не губите индивидуалността си във връзката. За да се предпазите от провал, завършващ с развод или раздяла, подхранвайте отношенията си както поотделно, така и заедно. Не пренебрегвайте себе си, но не поставяйте и връзката си на втори план. Правете нещата така, както се чувствате най-добре. Съсредоточете се върху връзката си и се грижете за нея, но и за личностите си поотделно.

2. Нека той знае, че сте до него винаги
 
Напомняйте на партньора си, че ще сте до него в добро и лошо. Потискайте егоистичните си пориви във връзката. Всеки човек има такива. Каквото и да правим, колкото и да разсъждаваме върху чувствата си, винаги егото стои в центъра на вселената ни без да си даваме сметка. Винаги се опитвайте да превъзмогнете егото и да засвидетелствате подкрепата на най-близкия си човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.