Любовен хороскоп за 15 – 21 май 2017-а

Тази трета седмица - благодатна откъм романтични преживявани
15 май 2017 07:45, Илияна Николова
3
Любовен хороскоп за 15 – 21 май 2017-а
Снимка: pixabay

Третата седмица на месец май ще бъде истински благодатна откъм романтични преживявания. Представителите на повечето зодии ще се радват на приятни изненади и късмет в любовта. Краят на седмицата е обещаващ и предлага много топлота и приятни мигове с любимия човек.

Овен
 
Седмицата ще започне страхотно за вас в любовен план. Човекът, когото обичате, е също толкова луд по вас на енергийно ниво. Очакват ви забавни моменти заедно в началото на седмицата. Във вторник и сряда нивото на романтиката ще се вдигне до тавана и към края на работната седмица ще се чувствате сякаш сте поели на епично любовно пътешествие. В четвъртък и петък страстите и емоциите ще се уталожат. През уикенда се отдайте изцяло на партньора си.
 
Дева
 
През тази седмица ще ви е трудно да организирате ангажиментите си и да постигнете онази подреденост в отношенията, която желаете. Освен това ще се намират хора, които да объркват всичките ви планове и да се месят във взаимоотношенията ви. Романтичното ви настроение няма да е на ниво през тази седмица, но не се отчайвайте.
 
Козирог
 
В началото на седмицата ще чувате оплаквания от приятели и близки, които завиждат на любовта ви. Не се поддавайте на този капан и недейте да се чувствате виновни, защото обичате и сте обичани. Игнорирайте подобни коментари изцяло и се отдайте на любовта. В четвъртък и петък има вероятност да се чувствате късметлии в любовта, но дори това да не се случи, ще имате късмет в други области. Уикендът е добър момент да започнете нов проект, който ви вълнува от много време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна измама е астрологията! Умело ЗАБЛУЖДАВА много хора! Който иска ще разбере !
1
1
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
ИЗМАМА