Какво пречи да достигнем до оргазъм?

Нередовната мастурбация е една от причините
20 май 2017 23:00, Михаела Лазарова
50
Какво пречи да достигнем до оргазъм?
Снимка: outnow.ch

Достигането на оргазъм е порцията удоволствие, към която всеки се стреми по време на полов акт. Може ли сексът да бъде приятен без оргазъм и наистина ли всеки път достигаме до него?

При някои жени липсата на оргазъм е често срещана и в даден момент се превръща в проблем, който би могъл да наруши либидото. Оказва се, понякога сами пречим на удоволствието си от секса. Ето най-често допусканите интимни грешки.

Не мастурбирате

Способността на жената да използва въображението си и да фантазира по-често по време на мастурбацията може да помогне на оргазма й по време на полов акт. Ето защо помислете за това, колко често ставате интимни сами със себе си.

Редовната мастурбация може да направи оргазмите ви много по-чувствени. Ето защо не пропускайте възможността да изучите тялото си докосвайки се, да откриете нови ерогенни точки, за които да споделите на вашата половинка.

Не стимулирате клитора

Въпреки че G-точката се смята за еротичен епицентър на жените, не бива да забравяте и за стимулацията на клитора и то не само по време на любовната игра. След като партньорът ви проникне, насочете ръката му към клитора ви. Покажете му как ви е приятно да бъдете докосвани. Така имате шанс да стигнете до вагинален и клиторен оргазъм.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От публикуваната сказка излиза, че само мъж може да попречи.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До британски ученКъде точно я търси тази точка? На тавана, в мазето, под миндера, в джоба на старото палто или на двор на комшиите? :)))Няма значение дали я има или я няма. Важното е да си убеден, че я има и много да се стараеш. Тогава приятелката ти със сигурност ще остане доволна!
7
0
 
6
 
! Отговори
британски учен преди 6 години
Стига с тия повтаряни теоретични фантазии! Точка-Г няма,тя е измислена,търсих я на различни места,няма и няма! Но има точка-Д.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бреееей, 36 коментара ги няма.Голяма дискусия ще да се е вихрила тук по малките часове. Пропуснали сме я. Тюх, язък!
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На г-жа Брижит Макрон и пречи ЕГН-то и малкия макарон на новоизлюпения шашав Бонапартчо.
4
0
 
1
 
! Отговори
цитат преди 6 години
Първо силиконът после до припадък.Въпрос: Кой ще припадне?
3
0
 
10
 
! Отговори
Мистър 100% преди 6 години
Какво пречи ли хм.... ами ..... БЕЗПАРИЧИЕТО ПРЕЧИ .Никачественият живот,лъжливите и подвеждащи новини,и най-вече новините за ,,НИКУЛЕТКИ И МИНЕТКИ'' пречат.
2
4
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Знаеш дръжки
1
1
 
11
 
! Отговори
Знам защо! преди 6 години
Пречат "специалисти" като Минко, заядливци като Снайпера и мамини синчета, на които вечно Космосът им пречи, щото ракетата им е крива, но вината никога не у тях според тях :)