Ревнивата жена - нежелана в любовта

Рови в телефона и още...
23 май 2017 23:00, Михаела Лазарова
42
Ревнивата жена - нежелана в любовта
Снимка: outnow.ch

Жените често ревнуват партньорите си в любовта. Някои смятат, че това е показател за обич и привързаност, други пък считат, че ревността се поражда от липсата на самоувереност. Сложна е констатацията по този въпрос, но най-близо до истината е може би твърдението на Франсоа дьо Ларошфуко. Неговата мъдра мисъл гласи: „В ревността има една част любов и 99 части самолюбие“.

Често споменатите 99 признака на самолюбието превръщат отдадената на връзката дама в токсична жена. Метаморфозата въздейства отрицателно на отношенията между влюбените и трансформира представителките на нежния пол в напрегнати ревнивки, които непрекъснато се съмняват в половинката си.

Ето защо не бива да позволяваме на ревността ни да излиза отвъд границите на допустимото. В противен случай, рискуваме да се докоснем до основните „симптоми“, характерни за токсичната жена. А те са:

Ровене в телефона му

Ревнивата дама използва момента да прерови всички социални мрежи, обаждания и съобщения, когато любимият ѝ не е наоколо. Това доказва само едно – липсата на доверие. Непрекъснатата мнителност заличава трайно любовта и вреди на емоционалното състояние на жената. Тя сякаш се въплъщава в ролята на таен агент, който е нает да хване престъпника в крачка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той да не се обиди от въпросите и за телефона.Някои жени са изключително внимателни, спрямо партньора си.Само да не и се обиди не задава въпроси.Не че не се интересува.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой знай е друго!!!.Мацката го гледа с телефон от 1000 лева.В даден момент с телефон от 20 лева.Озадачена,защо е с такъв телефон!?Взима,поглежда го и му го връща.Не рови и не интересува!Дори не го пита,защо е с такъв телефон.За да не се обиди.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между двама души не би трябвало да има скрито-покрито.Т.е Недоверие!!!!
8
1
 
0
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 8Ухх, жалко. А точно си мислих че съм си намерил сродната си душа, пияницата....
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не му харесва ровенето в телефона ти, тя да се Преориантира в друг телефон,тогава.На друг мъж е възможно да му хареса да му ровят в телефона.Ти се обричаш,ако тя разбере че не ти е приятно. Шута!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес разбрах,че кака Пена сИрЕозно ми изневерува!!И много се притесних,що не са ми поникнали роги!!Ходих при доФторо и си напраих изледвания на калция в организУмо... Слава Богу в ред е... Съжалявам за погубените на халост млади животи в Манчестър!!!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много я ревнувам!Много си я обичам!А тя спрямо мен е непукист.Но ме обича,но е странна в своите разбирания.Не ме ревнува въобще!!!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така говорите,защото не сте попадали на другата жена,т.е на тази къде не и пука за вас!Отивам на мач ок!Отивам на вила с жени ок!Отивам на бар и се прибирам в 5 сутринта, тя пак е ок.Телефона звъни на него се изписва женско име,аз съм под душа у през вратата на банята, без да ме поглежда ми се съобщава Звъни ти Виолета. Нищо в нея не трепна,дори и за миг.Легна си,като пич заспа и така до сутринта.Стана направи се на супер цена издокарана и си би камшика на бачкане.Аз я мисля цял ден и нощ.
3
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за бг мъжа - жената трябва хем да е девствена за него, хем да е ***в леглотоотделно, че той може да излиза с приятели и да се прибира в 3 сутринта, а ти като останеш навън след 1 - 100 обаждания айде кфо станаориенталци
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се ревнувайте ами се редувайте!
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ревнивият мъж?Кошмар на квадрат!