5 неща в секса, които мъжете искат

Те искат повече докосване
27 май 2017 23:00, Михаела Лазарова
55
5 неща в секса, които мъжете искат
Снимка: outnow.ch

За мъжете сексът не е просто секс, както мислят повечето жени. Силната половина на човечеството изпитва не по-малка нужда от нежност по време на секс. Мъжете искат да бъдат докосвани, да се наслаждават на дълга любовна игра, но малцина от тях ще признаят желанията си. Просто мъжката природа е такава.

Какво искат мъжете от своите нежни половинки, за което се притесняват да споделят?

Те искат да ви задоволят

Широко разпространен е стереотипът, че мъжете се интересуват само от своето сексуално удовлетворение, но не и от това на половинката си. Това не е вярно. Влюбеният и обичащ мъж е готов на всичко, за да ви накара да достигнете върховната наслада.

Те искат повече докосване

Любовната игра е не по-малко важна за мъжа. Те обожават да бъдат докосвани и възбуждани до краен предел, но не си падат по нежните признания и затова надали биха ви го споделили, особено ако не сте още достатъчно близки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ме интересува ,какво искат.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички пубери леят коментари , а между временно "тиин проблем " стои безлюден , няма справедливост
12
3
 
24
 
! Отговори
чукач преди 6 години
Искам секс без задръжки с богата гореща еротична програма....
11
6
 
16
 
! Отговори
брала мома къпини преди 6 години
Чета ви глупостите и си мисля , че си заслужавате това , което имате до себе си.Не уважаваш човека до теб , не уважаваш себе си.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз си мълчах и не говорех за това.Усещах,че за нея е много трудно да разбира,какво чувствам към нея.В край на краищата тя нямаше,как да е наясно. Не говорех за моите сексуални желания.Но,тя се оказа Безкрайно търпелив човек,за да ме предразположи,до толкова,че без притеснения да говоря за чувствата си и сексуалните си желания.С нея не правим секс,А любов.И взаимоотношения са ни ок.
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво били искали мъжете в секса ?! Никой нищо не им дължи, камо ли секс...Само лоботомията ще отърве мъжете от мъките им.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И жената,как да разбира неговите секс желания, след като не говори за това.Уж са близки,толкова,че до секс са стигнали,но същевременно са далечни и не може си разкрива,чувствата и желанията.Как,така?Авторката е в пълно противоречие със себе си!
7
7
 
0
 
! Отговори
Revolution_ преди 6 години
Според мен Моника става, Даниела долу-горе, пък Дияна е минала дота. Пък тя ме харесва.....
6
6
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Веднъж да стане грешка, разбирам. Ама втори път, си е направо подигравка заслужаваща наказание!
5
0
 
35
 
! Отговори
Дзен преди 6 години
Егати купоня тука ,пък аз вися у фейсо
4
0
 
28
 
! Отговори
Смешо :))))))) преди 6 години
Няма ли вече да спите бе, компанията?Реших преди лягане да погледна какво става тук и какво виждам? Постоянното присъствие е налице!Да сте живи и здрави!
3
3
 
32
 
! Отговори
Инка преди 6 години
Жените не обичат да правят секс с мъже, които не ги обичат и нищо не им обещават! Те обичат да правят секс по любов, обичат да ги целуват след секс, да ги милват и да им говорят сладки думички!
2
2
 
11
 
! Отговори
Pensil преди 6 години
A kakvo iskat jenite?
1
2
 
18
 
! Отговори
№1 улучиистината преди 6 години
Ако може,секс без ангажименти.Под "ангажимент" се разбира не само брак. Господинчото предпочита да не афишира връзката и да не се обвързва само с едно момиче. Ако може,момичето да не настоява да излизат от време на време, а ако случайно излязат, тя да не очаква нещо специално като например да я покани на заведение или дори на кино. Намекне ли тя да влязат в кафене,"Тая ще чака аз да й платя кафето!" Помоли ли поне да се разходят, той си мисли "Да не съм й развождач!" и "Иска да й купя сладолед."