Седмичен любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017-а

Венера и Сатурн ще направят връзките по-стабилни
29 май 2017 08:30, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017-а
Снимка: outnow.ch

Любовният живот на повечето представители на зодиака през тази седмица ще бъде като пъзел с липсващи парчета. За щастие Венера и Сатурн ще направят връзките по-стабилни, дори и да има известно разногласие. Сексуалните вълнения ще бъдат в повече, затова се възползвайте! Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разочаровани. Разбира се това не означава, че трябва да премълчавате. За щастие всяко влошаване на комуникацията ще преминава бързо. Венера и Уран се свързват с вашия знак в петък и е добре да се възползвате, особено ако търсите нова любов.

Телец

Копнеете за нещо различно в любовния ви живот. Споделете вашите желания с половинката си. Ако досега сте задържали в себе си своите фантазии и страсти е време да преосмислите позицията си. Това се отнася и като цяло за връзката ви. Не се страхувайте да искате, да получавате отговори. В крайна сметка щастието ви е най-важно.
 

Близнаци

През тази седмица обвързаните представители на зодията ще преоткрият половинката си. Социалният ви живот ще е динамичен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Сега е идеалното време да преследвате общите ви цели. Имате цялата енергия да го сторите, затова се възползвайте.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Защото е псевдонаука за наивници кифли. Нещо като гледането на кафе.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшиви прогнози! Не вярвайте на астрология, разберете защо..