20 характерни черти на зодия Лъв

Като представител на семейство Котки, Лъвът се нуждае от внимание
30 май 2017 07:33, Михаела Лазарова
9
20 характерни черти на зодия Лъв
Снимка: Reuters

Той е един от най-властните зодиакални знаци. Топъл, слънчев, Лъвът е силен играч, който понякога обаче може да прояви твърде много суета или лицемерие. В работата си Лъвовете имат подход, който винаги се отличава от този на останалите.

Започва любовните връзки като неангажиращи и ако вниманието му е силно привлечено, може да се отдаде само на един партньор. Вижте още 20 отличителни черти на този зодиакален знак.

1. Лъвът има голямо сърце и много любов, която да даде. Често проявява състрадателност и щедрост.

2. Но ако се опитате да се възползвате от неговата доброта, злоупотребявате с добрата му воля, няма да се поколебае да ви покаже своята гневна страна.

3. Представителите на зодия Лъв имат силна воля и решителност. Когато си поставят цели винаги стигат докрай.

4. Лоялност е другото име на Лъва.

5. Ако в обкръжението си имате представител на тази зодия, няма начин да не се почувствате защитени. Лъвът прави така, че хората край него да се чувстват винаги в безопасност.

6. Един от най-добрите лидери в зодиака е Лъвът. Когато начело на екипа стои представител на този зодиакален знак, със сигурност екипът ще има успехи.

7. Може градивната критика и истината да не ви харесват, но не очаквайте от Лъвовете да действат зад гърба ви. Каквото имат да казват, няма да ви го спестят. Тяхната директност често не бива приета добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Никита преди 3 години
Ся аз искам да кажа на анонимен виж ся *** тва че си имала провален живот и че ходиш само по *** не вини зодиите а гледай да поправиш себе си щот виждам че си *** и за тва лъвовете се държат така с теб и също така Лъв съм😉
11
2
 
6
 
! Отговори
sf преди 5 години
До АнонименНезнам каква зодия си ама май май ти не си излезнал от филма пич за лечение си
10
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен са ужасни. Всичко е точно докато ги галиш, хвалиш и храниш. Себелюбиви, самовлюбени чак дори смешни, първични и арогантни , материалисти всичко бляскаво и лъскаво ги привлича като магнит, без никакъв самоконтрол, говорят каквото им падне без да се замислят, ревниви, като зациклат в един проблем това е края, мрънкаш по вече от необходимото , ползван жената като необходимост. Живея с такъв малко по вече от година, много разочарована.. 🤐
9
27
 
4
 
! Отговори
Истината преди 6 години
До АнонименНпълно подкрепям за мен тези хора са противопоказни. Досадни нахалници. Бягам далече.
8
4
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
НАЙ СЛЪНЧЕВАТА ЗОДИЯ ОТ ЗОДИАКА. ТОВА СА ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА, ВЕЛИКОДУШНИ, НИКОГА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА БЪДАТ ПОСРЕДСТВЕНИ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ. ДА СТАНЕШ ПРИЯТЕЛ С ЛЪВА Е КЪСМЕТ А ДА ОСТАНЕШ ТАКЪВ Е ГОЛЯМ ШАНС. ТЕ НЕ ДОПУСКАТ КОЙ ДА Е ДО СЕБЕ СИ. И КАКТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ВСЯКО СТАДО ИМА *** И ОТ ТАЗИ ЗОДИЯ НЕ ЛИПСВАТ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. НО СМЯТАМ, ЧЕ И С ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ Е ТАКА ВИНАГИ ИМА ЧЕРНИ ОВЧИЦИ.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любовни, сексуални, силни хора на които може да се разчита и хора, които обичат купона - да. Но чаровни и оптимистични? Категорично не! Имат си качества, но са и тежки характери, изискват подчинение и съобразяване. Най - хубавото им качество е, че са отговорни - в работата и семейството си.
6
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далече от тая зодия. Старомодни, Надути , не слушащи, Егоцентрични, живеят в свой филм 23часа. Бягайте
5
1
 
8
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Ха ха Змиеносец.. Занимаващите се с това двевно Окултно изкуство, няма как да определят чрез звездите живота на човека и това което ще му се случи! Астрологията не само не е добронамерена, но има пагубна сила и влияние върху хората който сляпо й вярват !
4
2
 
4
 
! Отговори
До surr3a и анонимен преди 6 години
Не най-вероятно или може би.. в началото или края.. а защото със сигурност вярвате във фалшиво, измамно и окултно изкуство каквато е астрологията. Можете да разберете че е така !
3
4
 
7
 
! Отговори
до втори анонимен преди 6 години
ами имало е още една зодия змиеносец която не я казват с което се изменят датите на самите зодии а и всяка зодия има 3 декади тоест три части и в зависимост в коя си роден имаш определени черти, тука ги казват общите за трите декади, затова някой от чертите не са характерни за теб но са присъщи за зодията
2
6
 
3
 
! Отговори
surr3a1 преди 6 години
До АнонименНай-вероятно, защото си в началото/края на зодията
1
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм "лъв" и нямам почти нищо общо с тези глупости. Що така?