Навици, които провалят връзките

Убедени сте, че познавате партньора си добре
31 май 2017 23:00, Михаела Лазарова
28
Навици, които провалят връзките
Снимка: outnow.ch

Причините, които разделят двойките могат да са от най-различно естество. Най-често това се случва заради пари, изневяра или някаква лъжа. Но в останалите случаи рутината във връзката е големият проблем, който убива любовта и страстта между двама души. А какво се крие зад инерцията в една връзка? Много дребни, на пръв поглед незначителни неща, които обаче като пъзел подреждат голямата картина.

Вижте някои от най-подценяваните навици в любовната връзка, които обаче са способни да преобърнат нещата и да доведат до драматична раздяла. Опитайте се да ги избегнете във вашите взаимоотношения.

Пропускате времето за вас

Много двойки, които в последствие са се разделили, признават, че сред основните им пропуски е била липсата на време само за тях си. Важно е да си намерите тези няколко часа един път в седмицата, в които да правите нещо, което ви харесва само на вас.

Дали ще е четене ка книга, гледане на филм, излизане с приятели или разходка в парка, намерете това време и си позволявайте малки удоволствия само за вас. Тези моменти не заменят общите ви преживявания, но са ви също токова необходими, за да се чувствате в хармония със себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
ТраЛаЛала преди 6 години
До ШибиРибиЖената да си направи изследване на кръв за Хеликобактер Пилори, иначе няма шопинг турове ...
3
4
 
5
 
! Отговори
Герги преди 6 години
Навици, които провалят връзките:1.Не и давате последните си пари...2.Не и отделяте свободното си време...3.Обяснявате й че не живеете само за да е щастлива и имате лични нужди.4.Твърдението, че мъжа не е роб на жената ги вбесява...
2
2
 
0
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Ъъъ...Убичам чета прости статии...С прости кУментарии...Сугур оти съм ***,ще да е?!...Анадъмо?
1
0
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
До 14. Хората са го казали. Питайте бе Господине ,един тека с питане спа с на моя мъж Жена му. Питайте.... и ако погледнем Библията- Почукайте и ще ви се отвори...... искайте и ще ви се даде.... успех на Всички Желая....