Любимата секс поза разкрива личността

Разкрийте любимия мъж
10
Любимата секс поза разкрива личността
Снимка: pexels

Знаете ли, че има редица неща, които разкриват каква личност се крие в нас. По почерка, избора на облекло или напитка и други може да се разбере много за един човек. Предпочитанията за секс поза също показват някои личностни характеристики. Коя е вашата любима секс поза и какво разкрива за вас, вижте в следващите редове.

Мисионерска поза

За него

Той е от хората, които играят на сигурно и не се интересуват какво мислят другите за личността му. За него мисионерската секс поза е номер 101, знае, че тя може да бъде много чувствена, разнообразна и да достави удоволствие и на двама ви. Този тип мъж определено знае как да постигне успехи в живота и спалнята.

За нея

Жените, които предпочитат тази секс поза, определено търсят дълбока емоционална връзка с партньора си. За тях контактът с очите е важен по време на полов акт. Обичат да усещат мъжа върху себе си, уханието му, да предават емоции само с очите си. Тези дами са верни партньори в любовта.
Сексът на 20, 30, 40 и 50 години

Поза „Кученце“

За него

Той определено обича да се забавлява, но не очаквайте много романтика от този мъж. Обича да води в спалнята, да определя ритъма, да поема контрола, но и извън спалнята. За него е важно да получава постоянно комплименти, ето защо ще очаква такива от вас и след края на секса.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маймуни,Света е оцелял защото е ибал.
4
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мише, кажи сега коя е любимата поза за "незабравим аналeн секс" (както ти обичаш да казваш) в Анадолската част на Ислямска Република Турция! Мерси предварително, ще бъде интересно да чуем!
3
3
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Преведено на нашенски, статията казва: Жени, *** се с всеки срещнат за да откриете любовта на живота си!Или по-пpocтo- Жени, бъдете ***.
2
1
 
8
 
! Отговори
White Wolf преди 6 години
Аз само с бели мацки спя.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заподноевропейците харесват поза партер и камбанките им да се блъскат едни в други