7 безценни съвета за брака от един разведен мъж

Никога не обвинявайте съпругата си за неуспехите...
14 юни 2017 23:00, Михаела Лазарова
38
7 безценни съвета за брака от един разведен мъж
Снимка: Reuters

"Мъжете се женят от скука, жените се омъжват от любопитство. И едните и другите остават разочаровани" – Оскар Уайлд

Написаното от Уайлд би могло и да бъде много различно. Всеки брак се развива в определена посока и това дали ще е успешен или не, зависи от редица фактори. Хората с дългогодишни връзки и приключили бракове, често определят себе си като експерти по връзки.

Днес споделяме няколко съвета за брака от един разведен мъж. Ето какво има да ви каже той след една 16-годишна връзка.

1. Никога не спирайте да ухажвате тази жена.

Не спирайте със срещите. Правете го понякога така, сякаш ще ви е първа среща. Никога не приемайте тази жена за даденост. Не забравяйте, че тя ви е избрала и не може да си позволите да сте мързеливи в любовта.

2. Влюбвайте се отново и отново.

С годините вие няма да спирате да се променяте като личности. Възможно е да се отегчите един от друг, да не намирате сходство, тя да отдаде сърцето си на друг. Ето защо винаги се борете да печелите любовта ѝ отново и отново. Така и тя ще ви се отдаде емоционално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за потайните жени, какво ще напишете? Няма жена, която да не е потайна и да не крие примерно броят на бившите си. . Щом искате да не са потайни с вас трябва и вие да сте отворена книга.
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мен ми прави впечатление, че нищо не пише за пиянството /си/. Дали е възможно да се поддържа дълготрайна връзка с пиянде? Или с наркозависим?
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моето изследване показва, че колкото си по-добър, толкова повече ти се качват на главата.В един момент ти писва.
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един виц: Какво изпитва мъж, на когото жена му изневерява?Отговор: Рогазъм!
17
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя като ги е спазвал, защо е разведен?
16
3
 
36
 
! Отговори
bo преди 6 години
Има и такива жени които търсят истински мъж за семейство. Другите гледат шарана да налапа куката и после да ги издържа доживотно, ако през това време не се появи някой друг балък...
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аман от ментори и гурута
14
2
 
37
 
! Отговори
език свещен преди 6 години
впрегнат заедно с някогоТрябва да са близки по сила и издръжливост и да вървят в една посока
13
0
 
45
 
! Отговори
стар кадия преди 6 години
И не забравяйте значението на думата "съ-пруг". В славянските езици:" в един впряг".Ако единия напъва да се изпрегне,каруцата се обръща.
12
4
 
35
 
! Отговори
Starija hush преди 6 години
Imam 4 braka do sega s vseka po 10-15 godini.Edin dol drenki sa vsi4kite.Brak po libov e ot 3-7 godini.Brak za seks do 10 godini.Brak po smetka e do 25 godini i pove4e daze.Dai im svoboda i gi tretirai kato kvartirantki.vaznoto e da pla6tat polovinata razhodi v doma.Ama bili izneverili s nekoi golem praz kato nema6 4ustva izob6to ne ti puka.No kogato gi ulova 4e mi planirat ubistvo s cel nasledstvo me prinuzdava da im bia duspata momentalno.Pusna im zapisite na kasetofona i za malko ne pripadnat
11
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не обича потайните.Те с мислят за непринудени и мистериозни,но отблъскват с потайностите си.Такива хора трудно се задържат във връзка. Губят си приятелствата. Никой не харесва да бъде с човек,който въобще не познава.И ако реши да го опознае,едва ли не...не може да знаеш,толкова много.Отръпват се изведнъж от такива хора и ги изоставят,дори.Трудни са!Никой не му се занимава с човек,който крие,лъже,казва едно сега след време не било така..,иначе било.Отбягват ги!
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12И ще ти бият шута!
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стане ли много потаен не му е чиста работата.
8
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствен смисъл на тъпотията с брака са децата. Другото е пълен ***.
7
14
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тези глупости?Ето ви нормални съвети:1. От първия ден покажете кой командва, кой кара влака и кой взима решенията.2. Не давайте излишен достъп и контрол върху парите ви3. Изпълнявайте съпружеските си задължения и изисквайте тяхното изпълнение от партньорката ви. 4. Поддържайте приличен външен вид и изисквайте същото от партньорката ви. Никой не обича дебелани.5. Когато е направила нещо което ви е допаднало повече от обикновено, направете нужното да го разбере и усети. Подарък и етк.
6
15
 
47
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
да си го кажем направо:спреш ли да я клатиш поне 3 пъти на седмица и проблемите почват - или ще ти трови живота или ще почне да се ..това е истината
5
3
 
34
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Може да е имала в предвид, че човек е сам на себе си най-големият враг.въпрос на тълкуване
4
4
 
53
 
! Отговори
в преди 6 години
До Гepманистaн УбepалecРазведен съм - втори път брак НИКОГА минаха глупавите години - всичко е едма химера
3
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че бракът е МИНАЛО. Някога е вършело работа в една деуга епоха и време . Сега вече сме на краят му. След 50-70 години това няма да се практикува. Даже в някой предсказания го има казано. Колкото и да се мъчете. ..човекът еволюира и се променя . Вече процента на браковете издържали повече от 10 години е все по-малък.
2
1
 
73
 
! Отговори
Най-важното преди 6 години
Когато си избираш брачен партньор(ка), имай предвид, че съпругът/съпругата е на първо място приятел и съюзник.Ако не може или не иска да изпълнява тези две функции, няма смисъл да се обвързваш с брак, защото никога не знаеш дали в следващия момент няма да те предаде или продаде.