Седмичен Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017-а

Романтика за Раците, тайнственост за Близнаците
19 юни 2017 08:30, Михаела Лазарова
1
Седмичен Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017-а
снимка: pixabay

Седмицата за почва с повече романтика. Във вторник Венера ще бъде в добра позиция към Нептун и това ще донесе положителни вибрации в любовта. Някои представители на зодиака ще имат възможност да добавят дълбочина във връзката си. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще се почувствате напълно удовлетворени от любовния си живот. Вашият партньор ще оцени независимостта ви като личност, талантите и способностите ви. Ако скоро сте започнали любовни взаимоотношения, емоциите, които изпитвате помежду ви ще се задълбочат.
Тези представители на зодия Овен, които са необвързани, имат шанс да срещнат някого, който ще бъде поразен от тях като личност.

Телец

Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако търсите нова любов, не пропускайте поканите за партита и социални събития. Имате шанс да се запознаете с интересна личност, с която да откриете, че имате много съвпадения.
Зодиите, които обичат да говорят мръсотии по време на секс

Близнаци

Някои от представителите на зодията искат да споделят част от тайните си и да дадат достъп до душата си. За щастие тази седмица ще имате достатъчно възможности да превърнете това желание в реалност.
Ако се намирате във връзка, ще ви бъде по-лесно от обикновено да задълбочите взаимоотношенията си с любимия човек. Необвързаните Близнаци имат шанс да срещнат нов партньор.

Повече по темата може да прочетeте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Не вярвайте в Измамите и лъжите на окултната наука! Подвежда и залъгва хората, който сляпо вярват! Разчитайте и вярвайте в Истинския Жив Бог който ни е създал и само чрез който бихме имали успехи и спасение ! Посланието за нас е написано детйлно в книгата Библия :)