Най-често срещани признаци, че имате връзка с емоционален психопат

Обвиняват ви за собствените си неуспехи
25 юни 2017 23:00, Михаела Лазарова
27
Най-често срещани признаци, че имате връзка с емоционален психопат
Снимка: pixabay

Когато една връзка свърши, всеки човек си прави сам изводите какво се е случило, дали е сгрешил някъде и какво може да поправи в отношението си в следващата любовна връзка. Казват, че за раздялата са отговорни и двамата, но има връзки, в които вината основно е само в единия партньор. Особено тежка е ситуацията, когато единият във връзката е емоционално нестабилен и носи характеристиките на емоционалния психопат.

Вижте кои са 5-те най-често срещани признака на този типаж и бъдете нащрек, ако ги забележите. В такъв случай бягайте бързо от тази връзка, и то надалеч.

Обвиняват винаги другия партньор, ако нещо не върви във връзката

Един от най-сигурните признаци, че се срещате или живеете с емоционален психопат е, ако той/тя вижда вината във вас за всеки изникнал проблем в отношенията ви. Този тип хора никога не виждат грешката в себе си и никога не си признават, ако са направили нещо нередно. Майстори са в изкривяването на факти и представянето им така, че да изглеждат прави във всеки един момент.

Лъжат, за да ви накарат да се чувствате зле

Внимавайте, ако често хващате партньора си да лъже и то за очебийни неща във връзката ви. Подобен тип хора са склонни да преувеличават всякакви факти и ситуации както им изнася в момента. Ако имате връзка с мъж/жена, който лъже за всякакви неща, дори дребни, приключвайте връзката мигновено, без да се замисляте!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ако не половинката ни, а майка ни ги има всички тези признаци?!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 - знам че чакаш :)))

Сещам се за една ситуация, при която това е НАЛОЖИТЕЛНО!

Ако знаеш, че бившия ти е "уредил" първата среща и си "умира" за "факти", "показващи", че не струваш!

На такива психопати - само такива "факти" :))) и после им гледаш сеира, как се омотаваат в собствената си душевна гнусотия.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емоционално обременени човек не му се получава в секса.Съответно във връзките. Става агресор към партньорките си.От не моженето.Секс се прави с мозък,мозъка задейства всички Нервни окончания в тялото.Любов се прави със сърце,тяло,мозък.И когато е нарушена дадена функция не би било възможно. Но не е от партньорките,А от емоционалния психопат. Става нервен,агресивен,дори е възможно в яроста от не моженето да ви нарани.Емоционалния психопат не изпитва чувство на вина.Никога не търси проблема в себе
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като те нарани бягаш!Защото не се знае докаква степен ще му се отключи болестта.
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха тази статия се отнася за селяните през първата им година в София
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
............. Та да не се чудите защо по онова време - през соца, в България идваха толкова много снахи от СССР.
Да стигнеш до тежки конфликти с рускиня по онова време не е било препоръчително. Така че, ако нашенец даде аванси на рускиня, тя се вкопчвала в панталоните му и дори и той да я гони, не си тръгва и накрая успява да го ожени за себе си.
10
1
 
3
 
! Отговори
Пак до Менко на 48 преди 1 година
Разказват нещо смешно на същата тема, което се случило в стая на приземния етаж на същото общежитие. Друга рускиня не искала да си тръгне на сутринта и също вдигнала скандал. Тогава нашенецът я вдигнал на ръце и я метнал през прозореца, който бил само на един метър над земята. Рускинята на бегом обиколила общежитието, за да стигне до входа и успяла да се върне в стаята още преди българинът да се е облякъл за работа. Влиза при него и пак не ще да си тръгне.
Та да не се чудите защо ...............
9
0
 
3
 
! Отговори
До Менко на 48Вдовец преди 1 година
Ти да не си работил в Русия?
Защото възрастни хора, работили навремето в СССР разказват страховити истории. Например, имало е купон в работническото общежитие. Някоя рускиня е останал да нощува при българин. На сутринта той й казва, че трябва да отиде на работа и й предлага да я изпрати до спирката. Тя обаче отказва да си иде, вдига скандал и след като я чуват из цялото общежитие, слага стол до парапета на балкона и заплашва, че ще скочи, "ако той така непочтено иска да се отърве от нея!"
8
5
 
5
 
! Отговори
THE JOKER преди 1 година
Всъщност жените предпочитат да са с психопати, това ги възбуда. Като гледам 90% от днешните момичета/жени ходят с хаховци. Така, че аре само да не ми лицемерничат жените. Знаем, че си обичат да с психопати, подмокрят се от възбуда по тях....
7
0
 
1
 
! Отговори
Спас. преди 1 година
А Вашето място знаете ли къде е?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понякога се оказва много трудно психопат да бъде въдворен в психиатрично лечебно заведение. Трябва да е постъпил така, че поне неколкократно да е нанесъл средни или тежки физически увреждания на един човек или на няколко човека и да е доказано, че го е направил поради особености на психиката му.
Да вкараш някой индивид в лудницата само защото е подложил някого на психически тормоз е почти невъзможно у нас.
5
1
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 1 година
Тренирането на нервната система изисква много труд и постоянство, така човек не се отпуска и става все по-силен.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5

Пиян, нахален, надрусан или незрял, който си въобразява, че по този начин доказва колко е освободен. Или загорял(а) за секс, а срещата съвсем съзнателно е била уредена точно с такава цел. Или пък човек с леки или не толкова леки психични отклонения.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Надето

Наде,
Според психиатрите има разлика между луд (несъзнаващ какво върши) и психопат (нормален във всяко друго отношение, освен в едно - лишен е от чувството емпатия, тоест абсолютно неспособен да изпита съчувствие към друго същество, включително и към човек).
2
1
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 1 година
Наде бе, много филми гледаш май, а ?!
Снощния гледа ли, дето ти казах?
1
1
 
9
 
! Отговори
Замислих се преди 1 година
Ако някой търпи партньор (партньорка), който отговаря на описанието, дадено в статията, кой от двамата е по-голям психопат?

За какви опасни състояния подсказва влошеното обоняние?
За какви опасни състояния подсказва влошеното обоняние?

За какви опасни състояния подсказва влошеното обоняние?

Майкъл Корс купува Versace
Майкъл Корс купува Versace

Майкъл Корс купува Versace