3 секс пози за повече страст с интроверти

Те обичат да показват своята скрита страна в спалнята
27 юни 2017 22:53, Михаела Лазарова
9
3 секс пози за повече страст с интроверти
Снимка: outnow.ch

Не е тайна, че интровертите са едни от най-интересните типове личности. Те прекарват повече време в теоретизиране на интимността, но въпреки това биха могли да ѝ се отдадат изцяло с подходящия партньор.

Интровертите чувстват силно и обичат дълбоко. Те са интензивни. Те имат свръхчувствителни сетива и могат да изживеят секса с всяка молекула от тялото си. Вижте 3 секс пози, които бихте могли да изживеете с такъв партньор, както и някои особености на интимността с интровертна личност.

Въпреки че и интровертите се различават помежду си, не е изключено да попаднете на такъв, който няма да бъде особено романтичен. Романтиката е фалшив и неподходящ "танц" за интровертите. Ако искате да стигнете до сърцето им, бъдете абсолютно честни. Кажете им намеренията си и разбира се попитайте какви са техните.

Ако искате да правите секс с интроверт, трябва да знаете, че социализацията и силно стимулиращата среда изчерпват енергията на интроверта. Изберете интимна, индивидуална настройка за оптимални шансове за незабравимо сексуално изживяване.

Дълбоките и интензивни разговори са прелюдия за интровертната личност. Ако искате да предразположите вашия партньор започнете с интересен разговор, нещо, което вълнува и двама ви. Интровертите омекват и се отварят, когато ангажирате техните интереси и страсти.

Хладното им поведение и желанието за вечната свобода не е игра. Интровертите обичат да показват своята скрита страна, да се разкриват като личности пред любимия човек в спалнята. Тяхната мистична страна е наистина секси.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Велислава Дърев преди 1 година
И аз съм интроверт!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наде, ела да те резна ! Не живей в измислен свят !
1
8
 
4
 
! Отговори
Надето преди 1 година
Всеки,който е интроверт ще забрави,че е такъв,ако си легне с мъж като Оливие Мартинес.

Годишен хороскоп за 2019-а
Годишен хороскоп за 2019-а

Годишен хороскоп за 2019-а

Участвайте в кулинарния ни конкурс
Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"

Участвайте в кулинарния ни конкурс "Празнична трапеза 2018"