Фрази, които интелигентните личности не ползват

„Винаги“ или „Вие никога“
30 юни 2017 16:23, Михаела Лазарова
7
Фрази, които интелигентните личности не ползват
Снимка: pixabay

Думите нерядко имат по-голяма тежест от действията. Понякога казваме неща, които не трябва, без да осъзнаваме, че хората могат да бъдат наранени. Тъй като бихме искали да ни възприемат като интелигентни и интересни личности е добре да избягваме 9 фрази в разговор. Вижте кои.

„Изглеждате уморен/а“

Фраза, която са отправяли към нас и която определено не ни е било приятно да чуем. Тези думи не целят нищо друго, освен да накарат някого да се чувства по-зле. Ако намеренията ви са да засегнете човек, когото не харесвате, вероятно бихте му показали това с тези думи.
Но когато имате претенции, че сте интелигентна личност и искате и другите да ви възприемат като такава, не използвайте съответната фраза.

„Винаги“ или „Вие никога“

Тези две фрази обикновено изразяват гняв или обиждат някого. Вместо да създавате драми, постъпете като интелигентна личност и намерете по-дипломатичен начин да се справите със съответния проблем.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си *** и конфликтен ,абсолютно несъвместимо е да си интелигентен и дипломатичен.Простите хора Хвърлят тежки думи, върху събеседника.Изпада в тежък неоснователен конфликт.Труден характер,тежък невъзможност за справяне на малките проблеми.Простотия дълбока.
2
0
 
47
 
! Отговори
инт безличност преди 6 години
Статии, които интелигентните личности не четат
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вече фрази с двойно значение или ясно подсказващи намеренията ви . Пример: Колежке ,ай да пием кафе . и ако отговорът е -"Аз не съм такава", значи ви е хванала тънкия намек. А ако е: "Добре , но аз го пия след секс " -значи че ще ви ч*ка , независимо дали е имало замисъл в предложението ви.