Кои са най-любимите комплименти на жените?

10 дами споделиха с нас кои са комплиментите, които никога няма да забравят
48
Кои са най-любимите комплименти на жените?
Снимка: outnow.ch

Да направиш комплимент на някого не е само начин да бъдеш забелязан, но и така може да направиш нечий ден по-хубав, по-усмихнат, наистина незабравим.

Със сигурност има хора, които получават често комплименти, голяма част от тях подобни и вероятно ги забравят бързо в ежедневието си. Но има и такива думи, които, изречени в подходящ момент, оставят отпечатък в съзнанието за дълго време и ги правят скъп спомен.

10 дами споделиха с нас кои са комплиментите, които никога няма да забравят и винаги, когато се сетят за тях, се усмихват от сърце. Ще запазим имената им анонимни, защото важни в този текст са думите и посланията им.

"Разхождах се по улицата и млада жена ме спря и ми каза: „Извинявайте, много сте красива!“. А аз загубих ума и дума.“
А. Н., 33 г.

* * *
„Съпругът ми каза, че огрявам стаята всеки път, щом вляза.“
С. И., 37 г.

* * *
„Непознат мъж ме спря, докато излизах от аптеката, а той влизаше и ми каза, че имам невероятни очи. Бях щастлива цял ден след това!“

* * *

„Бяхме няколко дни на гости на приятели в друг град. Малко преди да си тръгнем казах на приятеля ми, че нямам търпение да се прибера и да се гримирам, защото си бях забравила чантата с гримовете вкъщи. А той ме погледна невярващо и каза: Ти си без грим? Много си красива!“. Просто полетях от щастие!“

Н. И., 24 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше и един пич, завърши художествената академия. После го гепили с жената на някакъв мафиот и се наложило да се изнася от България. Та минал момчето през френския легион. Сега чете лекции по пикъп на семинари за пикъп артисти ;))) Доколкото знам от легиона има медали. Един от тях за войната в Сърбия. Проявил се там нещо момчето. Последния път като бяхме заедно в едни планини слезе от джипа 15 километра преди хижата и взе разстоянието на бегом. А беше на 45...
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забравяш, че гларусите са различни. От улични момчета до университетски преподаватели. От моята компания има художници, футболисти, няколко инженера, лекар, шлосер, заварчик, елтехник, технолог по храните и т.н. И повечето сме в чужбина. Има и един човек, дето преподаваше в Лондон икономика, а брат му е борсов брокер, доколкото знам, но той беше от младата смяна и не знам подробности ;)И смело мога да твърдя, че 1/3 са поети с майсторски степени по бойни изкуства ;)
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето имаше един случай, една заможна мома скандинавка го попитала какъв подарък иска и той на майтап и казал "самолет". След 4 месеца службите го арестували, защото самолета наистина пристигнал в Бургас... Питали го какво и е казвал, какво са говорили, какво са правили и така половин година. Самолета са го конфискували в полза на държавата, естествено ;)
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти гларус виждал ли си? Гларуса грабва това, което иска. Може и баничката от ръцете ти, може и луканката от пръта на терасата да ти отмъкне. С тез, които сами се предлагат, се държи така, както очакват. А с тези, кооито не се предлагат сами, с тях се държи като човек с 2 висши(духовна академия профил поет + финанси, профил Лондон) и може и за литература, философия, или изкуство да си говорят ;)Човека с най - широка обща култура, с когото съм разговарял, беше гларус.
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък имам един любим комплимент който отправям на жените а той е цоцата ти охае по-сладко от шоколад а дупето ти охае на сметана :)направо ги разтапям лигите и потичат :)
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бивша граблива птицо, най-малко гларусите разбират от жени. Гларусите грабват това, което само е се е сложило да го грабнат. И двете страни са наясно, че са за временна употреба. И са еднотипни. Яшни и дашни. Много *** не правят обаче даже калинка.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анатомичните особености в повечето случаи са лична заслуга - правилно хранене, спорт, здравословен живот, избягване на вредните навици. И, не съществуват само 2 типа мъже - омайници сладки и биещи батки;)Има и нормални мъже, истински, които ще ви покажат своята истинска същност още на първата среща. Само че жените тях ги смятат за скучни неудачници. Казвам ви го като бивш гларус. Жените не се влюбват в реални мъже и това е най - голямото доказателство за качеството на техния интелект ;)))
28
1
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
....какво ви се случи днес. Та така от дума на дума започнахме да си говорим някакви неща за живота, а тя дори започна да се смее. До сега съжалявам, че като свършихме документацията и казах само чао и лека работа, а не я поканих след работа някъде. А беше толкова красива наистина. Дори обмислям дали да не се върна по някакъв измислен повод при нея. Така че не подценявайте комплиментите, особено тези, които идват импулсивно, жените веднага усещат това
27
1
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Това с очите върви безотказно. Скоро бях в една банка по работа, седнах срещу служителката на бюрото и като я погледнах онемях. Съвсем спонтанно и изръсих: "Уау! Имате най-невероятните сини очи, които съм виждал някога". Тя ме погледна напълно шокирана, просто не го очакваше. Нищо не каза, а продължи да си пише документите. Но след минута тя ме шокира, когато изведнъж ме заговори и то не по работа, а за мен самия. Каза ми, виждам че си подсвирквате, значи сте щастлив човек, какво ви се случи дне
26
0
 
2
 
! Отговори
бедния българин преди 6 години
Българката е най - долната курвентия на балканите !!! Трябва за една вечер да я попилееш и на сутринта чао !
25
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 6 години
Браво, Славянин! Умен си и си прав!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските!
23
0
 
5
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Прав си, така е.Че като знам какви хора има - пред теб се усмихва, а зад гърба ти злослови.
22
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Ясно ,просто исках някакъв пример:)
21
0
 
2
 
! Отговори
чини ми се преди 6 години
Че няма нито една история подписана от М.Л.(освен статията). Веднага ще попоравя тази неправда: Пишеш страхотни статии, обичаме те!
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да!Омайвате и вечерта вече си негова.А другия къде се прави на батка и бие жените и се мисли за мъж.Може само си мечтае.Чист гей.Жените на 100% не го искат.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анатомичните особености не са лична заслуга и по никакъв начин не са личен комплимент.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фразите ви наистина не струват, защото са общи. Комплимент се прави за нещо конкретно и с думи, които не са крайни.
17
0
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
Нищо против против правенето на комплименти. Обаче тази статия е толкова клиширана, измислена от авторката без грам въображение, че няма накъде. Навремето този сайт струваше нещо, сега запада прогресивно.
16
1
 
8
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Не му се натискам ***,ДРУГО ИМАХ В ПРЕДВИД ДАЛИ МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА ПРАВИ КОМПЛИМЕНТИ предвид изказването му ,че жените сме били като шимпанзета, което си е чиста обида за мен.