Коя зодия ще се радва на късмет до края на 2017-а?

Ако четете тези редове, значи сте родени под знака на...
16 юли 2017 14:40, Михаела Лазарова
7
Коя зодия ще се радва на късмет до края на 2017-а?
Снимка: pixabay

Ако четете тези редове, значи сте родени под знака на зодия Лъв или ваш близък е. И така уважаеми Лъвове, вие сте истински щастливци. Ще се радвате на късмет през втората половина на годината.

Това ще бъде един много добър период за вас, с повече късмет, възможности за реализиране на плановете ви. Първите хубави седмици ще са между 16 юли и 11 август, когато Юпитер е в съзвездието Лъв и вие ще сте в очакване на нещо голямо.

Като цяло 2017-а година е важна за вас. Въпреки че първите шест месеца не бяха най-спокойните за зодията ви, имахте професионални затруднения, резки промени, втората половина на годината ще бъдете възнаградени. Само още малко търпение!

Юпитер ще влезе в съюз със Слънцето, вашата пътеводна звезда, и тази симбиоза ви обещава много положителни събития.

Най-вероятно това ще бъде една магическа година от гледна точка на пари, на промени в бизнеса, на полагането на основите на новия ви живот. Друг добър момент за вас е 6 ноември. На този ден ще намерите щастие, но то няма да е свързано с работата ви. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
D преди 6 години
Не знам на кой му е хрумнало за първи път да познава живота по звездите,но е бил много находчив човек.Звездите си вървят по техния път ,не знам защо ги смесваме с нашия.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последните няколко дена само статии за зодии и всяка все с нещо положителна и печеливша. Напишете една статия и за зодиите серийни убийци и зодиите на родители и деца на такива. Ей така, за разнообразие. После да не забравите и по китайския, индианския и т.н. хороскопи. За да можем да проследим дълбочинната връзка на събитията...
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И? Късметлиите да си вдигнат ръчичките.
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските глупости край нямат! На запад отдавна никой не ги бръсне тези щуротии! Разликата веднага се усеща ако сравним България със запада! Западът е на прав път! Вярвайте още на тъпотии!