Сигурни знаци, че е време да сложите край на връзката си

Партньорът ви е контролиращ
16 юли 2017 23:00, Михаела Лазарова
7
Сигурни знаци, че е време да сложите край на връзката си
Снимка: pixabay

Да се прекрати връзка не е лесно. Не всеки човек може да вземе бързо и без колебание подобно решение. Преглъщането на всякакви нередности във връзката съсипва още повече отношенията и понижава самочувствието на единия партньор, който все повече и повече затъва в несигурността си да направи важната крачка.

Съществуват някои сигурни знаци, че е дошло времето да сложите край на пагубната за вас връзка.

1. Не сте щастливи.

Чувствате се уморени и направо изтощени от връзката си, от поведението и отношението на партньора си, от това, че непрекъснато пренебрегвате себе си заради него.

2. Вече не можете да сте себе си, когато сте с партньора си.

Притеснявате се да изразявате мнение пред партньора си, защото ви кара да се срамувате от себе си. Това е ужасен признак, че сте подценени и в някои случаи дори системно унижавани. За да е пълноценна връзката, партньорите трябва да се обичат и приемат такива, каквито са. Ако ли не, напуснете този отровен затворен кръг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Зомби-нинджа преди 6 години
Статиите на Мишето са сигурен знак, че си губите времето. Само като прочета заглавието и започвам да повръшам. Никога не чета текста!
5
1
 
0
 
! Отговори
5 преди 6 години
Звездичките са за Т.Ъ.П-
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предният ден писахте за духовната любов. Любовта ВИНАГИ е духовна. Любов и секс са съвършено различни неща. Сексът се свързва с агресия, езикът много ясно го показва. Никой влюбен мъж не налита на секс веднага, а само когато му позволят. Многобройни сексконтакти показват много вътрешна агресия или емоционално много *** човек....В началото на една връзка сега има обикновено много секс не от любов, а отпускане на душата и от липса на общност....
3
1
 
5
 
! Отговори
ето Ви коментар преди 6 години
Има истина в написаното. Но хората са във връзка не за да са щастливи, а заради удобствата.В истинското партньорство НЯМА доминиращ. Коренът на думата значи "чифт" на български. А чифт правят почти еднакви предмети.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много слаба вечер, малко коментари.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом изчезне страстта...