10 признака, че свекървата е злодей

Непрекъснато подчертава колко успешен и добър е синът ѝ
20 юли 2017 12:30, Михаела Лазарова
10
10 признака, че свекървата е злодей
Снимка: outnow.ch

Каквото и да си говорим за свекървите и тъщите, едно е сигурно, рядко е нещо добро. Разбира се, че има прекрасни примери за семейно разбирателство между различните поколения, но за жалост, не са толкова често срещани, колкото би ни се искало.

Знаете стотици вицове и анекдоти за връзката свекърва-снаха. Много се е говорило и писало за отношенията между тези две жени, и много още ще се говори. За да сте сигурни, че вашата свекърва не е зла вещица като от приказките, проверете дали профилът ѝ отговаря на долуизброените характеристики. Ако отговорът е положителен, бягайте далеч и ако и това е невъзможно, поне избягвайте чести срещи и контакти.

10 признака на свекървата злодей

1. Тя е винаги права, независимо от всичко. Без значение дали говорите за готвене, чистене, гладене, гледане на деца, политика, сериали, тя е винаги права. Няма нещо, което да не знае, да не е чула или да няма приятелка, която да го знае. Няма такова нещо. Ако тръгнете да спорите, само ще изхабите много нерви и отново победата ще е за нея. Примирете се, че тя е такава.

2. Тя се държи презрително към вас през повечето време. Една от характерните особености на злата свекърва е нейното отношение към снахата. Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи."

И аз точно това се чудя. Като се сключва брак да не го сключвате със свекървите и тъщите. Важния е човека до вас и вашата връзка да е на първо място независимо от мнението на околните (били те свекърви, тъщити, други роднини, приятели и познати)
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки."

То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи.
8
3
 
4
 
! Отговори
НЯМА РАЗЛИКА ! ! преди 1 година
ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ЛЕСНО ЧЕТЕНЕ . И ТЪЩА И СВЕКЪРВА , И ДВЕТЕ СА Ж Е Н И И СЕ ЗАНИМАВАТ С ЕДНО И СЪЩО . И НА ДВЕТЕ ИМ СЕ ВЪРТЯТ ЕДНАКВИ МИСЛИ В ГЛАВИТЕ . КАЗАХ ВИ - ТОВА СА ЖЕНИ !!! КОЙТО ЖЕЛАЕ ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПЪРВО ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ТЪЩАТА ИЛИ СВЕКЪРВАТА ЧЕ НЯМА ДА СЕ БЪРКАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО ВИ . И ДОРИ НЯМА ДА ЛЮБОПИТСТВАТ КАК СТЕ ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДА ВИ СЕ ПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И ДА Е СПОМЕНАТА ЦИФРАТА ! СЛЕД ТОВА ПРЕДБРАЧНИЯ ДОГОВОР !!!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досадоооо, за тебе нема ли бан.
6
9
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС – ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР
5
5
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Вземи мерки!
Ако всичко се е случило точно така, както го разказваш, ти имаш у дома си огромен проблем, без значение дали със свекървата живеете под един покрив!
Насила си поставена под надзор, а най-близките ти хора гледат на теб като на някой, който подлежи на контрол, не заслужава доверие и няма достойнство. Разговаряй открито и с мъжа си, и със сина си (дори да е още дете, ще намериш начин да му обясниш, че няма на света по-близко същество от теб).
Със свекървата прекрати всякакви отношения
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма по-долна жена от моята свекърва!
Първо караше сина ми да и разказва къде ходя, с кого говоря. Врезултат на това ми се прибираха всичките пари, защото съм пила едно кафе на крак, на автобусната спирка.
После подтикна мъжа ми да спи със секретарката в работата ми зада му докладва кога идвам на работа и кога си отивам, да не би по пътя да му изневеря.
Тя, дъртачката, с извънбрачно родената дъщеря, може и да е изневерявала на мъжа си, но аз не съм!!!
3
3
 
13
 
! Отговори
Така е преди 1 година
Без цветя , кучета и тъща в къща.
2
5
 
9
 
! Отговори
EU citizen преди 1 година
В еднополовите бракове който стават все по популярни в Обединена Европа няма свекърви и тъщи.
1
0
 
20
 
! Отговори
:)) преди 1 година
Ха сега поместете и един такъв материал за другото страшилище - тъщата!

Тематичен маникюр за Коледа
Тематичен маникюр за Коледа

Тематичен маникюр за Коледа

Как да премахнем неприятна миризма от дрехите?
Как да премахнем неприятна миризма от дрехите?

Как да премахнем неприятна миризма от дрехите?