Как да бъдете успешни в работата си?

Обещайте си да работите по-здраво отпреди
31 юли 2017 08:07, Михаела Лазарова
1
Как да бъдете успешни в работата си?
Снимка: pixabay

Смяната на работното място е стресов момент. Повечето хора се притесняват от новата обстановка, новите задължения, колегите, съмнението в справянето със задачите. Това е напълно нормално.

За да преминете по-леко през този начален етап, а и за да сте успешни в работата си, ето какво трябва да се опитате да направите:

Избягвайте сравняването на новата със старата ви работа

Това ще ви попречи да се концентрирате върху актуалните си ангажименти и да свикнете с новите задължения. Сравнението поражда съмнение, накланя везните в определени посоки, което понякога замъглява преценката. Ще ускорите обучението и адаптацията си към новата работа, ако спрете да сравнявате.

Внимавайте в актуалните си задължения

Много хора, които рязко са сменили професионалното поприще или са получили повишение в настоящата си работа, което предполага смяна на задълженията, изпитват стрес. Той ги кара да се връщат назад към старите си задължения, в които са се чувствали комфортно заради това, че са били в позната рутина.

Важно е да се преборите с този порив да се връщате към стари работни навици, защото това ще ви пречи в бъдещите работни успехи. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20 години съм успешен в работата, от това по-голямо бреме няма.Така,че внимавайте,всичко трябва да си има граница.