"Лошите навици" на интелигентните жени

Защо не бива да се отказват от тях
Обновена: 3 авг 2017 09:39 | 3 авг 2017 09:37, Михаела Лазарова
0
"Лошите навици" на интелигентните жени
Снимка: Reuters

Всеки има своите добри и лоши навици. Понякога това, което правим за себе си, добрите черти на характера, които носим, биват виждани от другите като лош навик. Интелигентните личности определено имат много такива навици, които им помагат да вървят по плана си, да се изправят след провал. Кои са „лошите навици“ на интелигентните жени и защо не бива да се отказват от тях?

Интелигентните хора винаги са изненадващи, понякога с емоции, но в добрия смисъл. Те изразяват това, което усещат по един красив, романтичен и креативен начин и понякога остават неразбрани. Да бъдеш себе си, да не се страхуваш да изразиш емоциите си е навик, който много хора се опитват да притъпят в себе си, но не и интелигентните жени.

Често ви обвиняват, че сте обсебени от работата си. Знаете какво искате и как да го постигнете. Полагате много усилия и ако това се счита за обсебване, носете този етикет с гордо вдигната глава.

Нямате време за неща, които нямат значение за вас. Не бива да се преструвате, че се интересувате, нека другите говорят, важно е вие какво искате.

Пренареждате целия си живот и не приемате любезно хората, които ви казват да забавите малко темпото. Имате цели, които да достигате. Кой има време за забавяне на темпото?

Посещавате само обществени събирания, събития, на които наистина искате да отидете. Защо да губите време на парти, в което не сте в действителност? Имате по-добри, по-приятни и вдъхновяващи неща за правене.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари