Женските навици, дразнещи мъжете

Например: Да заемате цялото пространство с ваши вещи
14
Женските навици, дразнещи мъжете
Снимка: outnow.ch

Въпреки че мъжете се впечатляват първоначално от външния вид на жените и тяхната визуална привлекателност, те обръщат внимание и на жестовете и поведението им. Има някои женски навици, които ужасно дразнят представителите на силния пол.

Кои са навиците на жените, които побъркват мъжете?

1. Да ядете от неговата чиния.

Признайте си, че го правите! Почти всяка жена обича да опитва от чинията на любимия си. За жените това е сладка игра, но за мъжете е истински ужас.

2. Да му подреждате нещата.

Ако искате истински да вбесите партньора си, подредете му гардероба, инструментите, пособията за риболов. Няма да мине дълго време преди да чуете разгневени крясъци от другата стая – „Къде си ми скрила всички неща?!“

3. Да излизате непрекъснато с приятелки.

Купони, женски шеги, алкохол, непрестанни приключения сякаш сте в гимназията – това дразни мъжете, особено ако става дума за постоянен партньор. Те обичат да се забавляват от време на време в компания с вас и приятели, но обичат и домашния уют и вниманието, отправено лично към тях.

Пoвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
Знам една, която преди 6 години
се гордее с това, че докато съпругът и двете й деца се хранят, тя не сяда, а се върти около тях да ги обслужва и никога, освен когато имат гости, не сипва порция за себе си. Казва, "Взимам си от чинията на Бончо (променям името) и от чиниите на децата, а Бончо все ми вика, седни като човек, ***!"Тази жена е висшистка от село, омъжена в София, на около 40 години е.Чудя се дали не са я възпитавали така - че трябва да е на крак, да прислужва, докато семейството се храни? Но да бърка в чиниите им?!
9
3
 
2
 
! Отговори
Истинска случка преди 6 години
Спомням си потресът на един интелигентен човек, който беше отишъл да вземе детето си, изпратено през ваканцията при тъщата.Онази госпожа, с образование и с претенции, докато шетала из кухнята,похвалила 11-годишната си внучка, че вече сама си приготвя закуската.После се пресегнала с неизмитите си ръце,топнала залък в чинията на детето,след това още един и примижала:"Мммм, че вкусно!"Станах свидетел как после жената вилнееше:"Мама не може да направи това,ти искаш да пращаме детето при твоята"
8
3
 
1
 
! Отговори
... преди 6 години
От гледна точка на мъж1-не. Ако не може мъжа ти да си позволи втора чиния храна значи не е мъж на място. 2-не. Само да каже кое къде е сложила.3-не. Малко тишина и спокойствие.Изобщо кой ги пише тия статии?
7
3
 
8
 
! Отговори
Скарлет преди 6 години
Когато един мъж обича една жена, това е иэписано на лицето и!!! Тя е спокойна, силна и самоуверена!!! Апропо, по рядко проява женските си паранои и истерии!!! Грижовна е и се отдава иэцяло!!! Лек ден на всички!!!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Cesar MillanОт такива се раждат животинки, които после стават истински животни.Бас държа, че дори да ти се е навила някоя, вече ти е била шута.
5
2
 
11
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
Който иска да се размножава, ще търпи.Голяма работа, че ми яла от чинията, ще ми сипе още.
4
11
 
4
 
! Отговори
Cesar Millan преди 6 години
Жените им трябва само дресировка, докато се научат да застават на два крака, когато се прибира господаря на жилището, а после с радостен лай да въртят опашка.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са дяволски създания. Още *** излъгва Адам да яде от дървото на познанието и до днес не живеем в рая заради една жена.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог създаде човека. След него Бог създаде жената и вече не можаха да вземат думата от нея...
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с яденето от чинията е супер гадно.Дайте свобода на жената и тя ще се всмуче във вас като п.иявица.