5 истини за любовта и връзките

Малките кавги и конфликти не бива да ви притесняват
2
5 истини за любовта и връзките
Снимка: outnow.ch

Всеки има своите параметри за идеалната, щастлива любовна връзка. Често нашите очаквания са изградени на базата на любимите ни романтични филми, романи и т. н. За съжаление те нямат нищо общо с живота.
Малките недостатъци, които намирате в другия ни правят истински и въпреки това ни карат да изпитваме притеснения.

Притеснения, защото нашите очаквания за връзките се разминават с действителността. Споделяме 5 истини за връзките, които е добре да знаете.

В началото трябва да има страст

Не всички взаимоотношения започват с невероятно увлечение, страст и копнеж да имаш другия. Следователно си струва да обърнете внимание не само на страстта и искрите, но и на чувството за сигурност и уют, които чувствате (или не) до този човек. Ако можете да се смеете и да се доверите един на друг, то любовните ви отношения ще са много по-здрави. Времето, прекарано заедно трябва да ви кара да се чувствате себе си, спокойни, комфортно.

Щастливите партньори имат едни и същи интереси

Всеки човек има свои собствени интереси и хобита. Не мислете, че ако обичате например операта, то и вашият потенциален партньор ще я харесва. Същото е с неговите любими занимания. Не е задължително да сте запалени по рафтинга, но това не означава, че не можете да създадете щастливи взаимоотношения.

Напротив, личните интереси ще ви направят по-привлекателни в очите на вашия партньор. Нека има малки различия, които да ви помагат да се преоткривате един друг. Това прави връзката ви по-интересна, а и никога не се знае дали някой от двама ви няма да заобича хобито на другия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И цветя не ги бива да подаряват тези мъже дори.За нищо не стават.