Защо жените симулират оргазъм?

Защото не искат да обидят партньорите си
59
Защо жените симулират оргазъм?
Снимка: outnow.ch

Жените симулират оргазъм. Да, вярно е, но за този театър си има обяснение. Кои са четирите причини, поради които жените най-често симулират оргазъм?

1. Да сложат край на това... нещо.

Когато сексът не е удовлетворяващ за жените, те нямат търпение цялото това нещо да приключи. Ето защо просто започват да се преструват, защото знаят, че повечето мъже и без това трудно удържат края, само и само да свършат заедно с партньорката си. Чуят ли, че кулминацията наближава са по-склонни да се отпуснат и да свършат по-бързо. Хитро, нали!

2. Защото не искат да обидят партньорите си.

Невинаги мъжете знаят и могат да направят точно онова, от което половинката им има нужда. Причините могат да са много и различни и не е задължително да става дума за некадърност в леглото. Жените разбират това, уважават усилията на мъжете и ги награждават заради това. Друг е въпросът как се чувстват мъжете, когато разберат, че са „наградени“ по милост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
да се уважаваме нали преди 6 години
мъжете не са жени не ,,еволюирайте мъже не се революционизирайте в жени,, нали жените не са мъже няма и да бъдат мъже защото не са мъже да ви щракне на некои ,,мъже,, нали мъже
14
0
 
8
 
! Отговори
все ми е тая преди 6 години
все ми е тая
13
0
 
8
 
! Отговори
Седефчо Иларионов преди 6 години
Идея си нямам защо, а и честно казано ми е все тая.
12
17
 
0
 
! Отговори
научете се мъже преди 6 години
Женатае е грандиозното творение на Бог от реброто на мъжа)))))) няма да ,,еволюира,, в ,,мъж,, ))))))) не е слугиня на мъжа си крехка нежна женствена жена по слаб съсъд но не по долу като личност ценност и стойност жената от мъжа Исус обича ,,проститутките,, жените не ги отхвърля служи им и ги привдига като нежни цветя в Неговата градина полива ги с Неговата любов грижа благодат всекиден им казваче са красиви обичани и ценни стойност безценни в Божиите очи красиви принцеси поука
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото са кухи ***
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
батьо Минко "катерицата" се прояви като секстет ;)
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпаните така ще кажат.Жените им виновни че той не я възбужда. Е като нея възбужда как да стигне до върховния момент?Явно я кефиш много и изведнъж тя губи интерес към теб.Един така страшна страст любовната прелюдия предвещава уникален секс.Но...,изведнъж на него му щтрака нещо в мозъка и започва да крещи и да я хока.Както е възбудена ужасно и желае много мъжа в следващия момент., на мига това усещане се изпарява.И не го ще повече.Не че не го иска не че не и е хубаво с него.Просто прави безумия!
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- големия проблем е че мъжа и жената не си говорят,какво им харесва. Освен че и двамата се чувстват по освободени не им пука толкова ако израЯт гласно кое ги кефи.Стават си по-близко и секса става още по-хубаво.Някои двойки не се притесняват да си говорят за секс и предпочитанията им в секса.Гледат ,дори заедно порно и не намират нищо лошо в това.Това ги сближава като големи хора разчупва се границата ,между партньорите.Могат да си кажат всичко и да си говорят за всичко без притеснения.Любов!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото считат, съвсем неоснователно, че на нас, пичовете, ни пука.
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масата жени са спечени. За това им идва проблема с оргазма. Щом с едната стига и на следващия път с другата не може. Проблема не е в мъжа. Даже и жени са го казвали всипко е в главата на жената.
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зузееее...не си попаднала на мъжа за това.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постоянната среща с Мара шепова,води до скандали при повечето двойки. На някои жени мъжа им е вътрешно.Кефи я гот и е с него.Той е мачо ДА. за нея.Там е работата,че жените правят любов със чувства и най-малкото харесват мъжа с който са.При мъжете не е така и "патриот" го потвърждава. Мъжете да безчувствени. Не изпитват любов,чувства към жената.Това е.За това връзка при тях трудно може да просъществува. Жената обич А да е обичана.И да прави любов с мъж,който я обича.Ако ли не му бие дузпата.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой жени, не стигат до такива "мощни оргазми", като в порно филмите, а мъжете гледат много порно и имат нереалистични очаквания, че едва ли не, трябва момичето да вие като вълк и да се забелва очи. После се чувстват тъжнички и им е смотано, но ако момичето изпъшка два пъти по-силно, нашия човек се има за супер мачо мен. Все пак, по-добре с надъхан мачо, отколото с депресирано мъжле.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези русичките са чувствени определено не го играят.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой допуска ли, че съвсем не всяка жена симулира?