Алкохол, енергийни напитки... "Забранени" преди секс!

Кои храни и напитки могат да ни развалят удоволствието
12 авг 2017 23:00, Михаела Лазарова
8
Алкохол, енергийни напитки...  "Забранени" преди секс!
Снимка: pixabay

Когато говорим за секс, правим секс, искаме да се представим на ниво. Четем за афродизиаци, изпробваме ги заедно с аромати, които събуждат любовното желание, но забравяме да обърнем внимание на тези храни и напитки, които могат да се отразят негативно на либидото ни.

Такива например са всички газообразуващи храни, които ще намалят комфорта ни. Вижте още няколко, за които казват, че са "забранени" преди секс.

Алкохол

Това може би ви изненадва, но е факт, че алкохолът действа като антиафродизиак. Въпреки че се предполага, че няколко чашки могат да повдигнат настроението, да премахнат задръжките ни, всъщност консумацията на алкохол преди секс може да ни направи по-малко чувствителни на допир.

Това от своя страна може да отслаби оргазмите и да затрудни поддържането на ерекцията. Ето защо не се препоръчва повече от чаша вино.

Тоник

На всички е известно, че освежаващият тоник съдържа хинин, за който се смята, че може да намали нивата на тестостерона, както и сексуалното желание. За тези двойки, които планират бебе е важно да знаят, че това може да намали и броя на сперматозоидите.

Най-добре избягвайте да пиете тоник преди секс, в останалите случаи му се наслаждавайте в умерени количества, разбира се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мастика с чесън и съм 1.
5
1
 
0
 
! Отговори
чарли преди 6 години
С доматите как стой въпроса ?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да! И приятелката ти е била, след това с "разцъфнали"срамни устни.
3
3
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
*** на уролог. Или лъжеш, или имаш проблем с простата.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, за алкохола и енергийните напитки не е точно така-в комбинация от двете-няма умора и си машина направо.И още нещо-една приятелка , държеше преди това, да изядем по един голям шоколад и изпием по една енергийна напитка и двамата. Секс от 23 до 5 часа....
1
3
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
като шатна шише мастика шпрорим по 1 час жената