Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017-a

Нова любов за Везните, конфликтна седмица за Овните
14 авг 2017 07:45, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017-a
Снимка: pixabay

Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на зодиака ще се опитат да контролират връзките си, да манипулират. Ще бъдем и по-уязвими. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскопна Az-jenata.bg.

Овен

Седмицата може да започне с конфликт за обвързаните Овни. Опитвайки се да надделеете с половинката си един над друг, ще забравите за любовта. Не забравяйте, че любовта не е контрол. За щастие, до неделя вие и вашият партньор ще можете отново да пренасочите страстните си чувства един към друг. Очаквайте романтични моменти, които напълно ще ви удовлетворят.

Телец

Ще се опитате да убедите в нещо половинката си, може би той или тя ще остане с впечатление, че искате да им вмените чувство за вина. Да накараш любимия човек да се чувства несигурно е грешно решение. Ако има нещо, което искате да споделите, да постигнете във връзката си, може да го кажете, но избягвайте това да се случва чрез манипулация.

Близнаци

Конфликти може да възникнат и при обвързаните Близнаци по отношение на парите. Вероятно добре се справяте с харченето напари и това може да не допадне особено на партньора ви. Не забравяйте, че решенията в една връзка трябва да бъдат взимани от двама ви, защото в любовта партньорите са съюзници.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари