5 стъпки, с които да спасите любовта си

Научете се да говорите езика на любовта на другия
16 авг 2017 23:00, Михаела Лазарова
3
5 стъпки, с които да спасите любовта си
Снимка: pixabay

Понякога се случва така, че връзката върви към пропаст поради различни причини. Те могат да се коренят, както в един от партньорите, така и в двамата. Често най-голямата грешка е, че не си даваме сметка как вредим на връзката си.

Няма непоправими неща! Можете да спрете за момент, да осъзнаете, че ако продължавате в същия дух може и да съсипете отношенията си. За щастие има някои неща, с които можете да спасите връзката си. Кои са те?

1. Спрете да режете партньора.

Ако го прекъсвате, режете пред хората, злепоставяте и критикувате, ако го апострофирате или подигравате, дните на връзката ви са преброени. Спрете да се държите така неуважително и дори унизително и ще спасите взаимоотношенията си.

2. Не предполагайте, говорете.

За да няма недоразумения, криворазбрани аргументи, жестове, думи, постъпки – трябва да се говори. Не предполагайте какво е искал да каже или да направи партньора ви. Просто говорете с него, комуникирайте всеки път, когато нещо ви се струва нередно. Вглеждайте се повече в себе си, защото вие също може да наранявате без да си давате сметка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Шопкиня преди 6 години
Залагам на позата "Ф" - двете ръце на кръста и като подбереш мъжа си по шопкински, ще си забрави и името, камо ли да ти кръшка! :)
1
0
 
5
 
! Отговори
Димо преди 6 години
Ако намерите пари и любовта на жената се връща .От дебело миришещо прасе се превръщате в як мечок, тип батка .