Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (I част)

Жените Близнаци често са в "опасност" в любовта
17 авг 2017 20:44, Михаела Лазарова
2
Зодията разкрива защо избирате неподходящи мъже (I част)
Снимка: outnow.ch

Как бихте определили вашия любовен живот? На какъв типаж мъже попадате най-често? Оказва се, че зодиакалният знак, под който сме родени, може до някаква степен да се окаже „виновен“ за погрешния избор, който правим в любовта. Вижте къде грешите вие според зодията и очаквайте част втора на характеристиките.

Овен

Жената родена под знака на зодия Овен е изключително темпераментна и рядко мисли за бъдещето. Тя се отдава на настоящия момент, затова често попада на мъже, с които прекарва вечерта невероятно, но на другата сутрин той изчезва и никога повече не се виждат. Жените Овни привличат мъжете, които са женкари и търсят само моментно приключение.

Телец

При жените от зодия Телец няма повърхностни чувства, а само дълбоки и трайни. Когато обикнат някого, връзката им продължава с години. Независимо как ги третира партньорът им, как се отнася с тях, трудно им е да се откажат от тези взаимоотношения. Тъй като те са сериозни личности, добре е да си намерят и такава половинка, да се откажат от неузрелите мъже.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
,,анализатори,, преди 6 години
не съм зодия телец не го ли разбрахте
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа Овен е готин с ясни позиции и е отстъпчив и разбран.Жената Овен е инат неразбрани с различен мироглед на заобикалящата им среда и хора.Изпадат често в тежки конфликти.