Мисли, от които е добре да се отървете, когато сте необвързани

„Всички мъже искат само едно нещо – секс."
20 авг 2017 22:00, Михаела Лазарова
1
 Мисли, от които е добре да се отървете, когато сте необвързани
Снимка: outnow.ch

Търсенето на голямата любов, истинският мъж е трудно пътуване за милиони хора по света. Всяка жена ще трябва да целуне няколко жаби, преди да попадне своя принц, гласи крилата фраза.
Също така, всяка жена има своите периоди, в които не може да намери подходящ партньор. Тогава ѝ минават мисли, които създават определена енергия, отдалечаваща я от хубавите мигове.

Ето от кои мисли е добре да се отървете, когато сте необвързани.

"Може би съм прекалено придирчива."

Знаете какво искате и не се задоволявате с по-малко? Няма причина да смятате това за минус. Би било много несправедливо към вас, ако решите да излизате с всеки мъж, който ви обърне внимание. Не бива да създаваме връзка на всяка цена с партньор, който не ни удовлетворява.

В крайна сметка, в такава връзка няма да сте щастливи и винаги ще си мислите, че има нещо по-добро за вас. Спазвайте зададените си критерии. Само вие знаете какво е най-доброто за вас и не позволявайте на обстоятелствата или определени хора да ви принудят да смятате, че именно заради това нямате сериозна връзка.

"Никога няма да си намеря някой, защото съм...“

... недостатъчно красива, недостатъчно интелигентна, не съм забавна и т.н.. Женският ум е творческо място, в което самокритиката работи на пълни обороти.

Ежедневно си напомняйте вашите добродетели. Ако има нещо, което искате да промените в себе си, направете го, но само, защото го искате. Увереността отвътре, винаги бива забелязана отвън.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
миро преди 6 години
Изказаното по горе, не е вярно. Поевчето мьже тьрсят нормални жени до себе си. Но напоследьк много им се завишиха изискванията.