Брак по сметка: Кои зодии могат да ви осигурят богатство?

За кого да се "бракувате", за да сте материално осигурени
24 авг 2017 08:30, Илияна Николова
6
Брак по сметка: Кои зодии могат да ви осигурят богатство?
Снимка: pexels

Според астролози, успехът по отношение на финансите ни зависи до голяма степен от зодията, под която сме родени, но и от това от какъв зодиакален знак е партньорът ни в брака. Тук се следват положителните вибрации в двойката, нагласата им към развитие, личната мотивация и това да мотивират половинката си. Вижте кои зодии могат да ви донесат благополучие и очаквайте втора част на тази характеристика, в която ще разгледаме и останалите 6 зодиакални знака.

Зодия Овен
 
Представителите на зодия Овен трябва да бъдат по-близо до въздушните знаци и особено до Водолеите. Те са перфектното съвпадения за тях. Балансът помежду им също може да привлече пари и късмет. Но е добре да избягват Скорпионите.
Зодия Телец
 
Телецът ще бъде в добър съюз с Водолей и Скорпион. Връзката с тези знаци може да им донесе невероятен късмет. За предпочитане е да избягват Лъвовете, Овните и Стрелците, защото ще имат повече ядове с тях и по-малко пари.

Зодия Близнаци
 
Близнаците ще бъдат в състояние да привлекат парите към себе си, ако са в двойка с представител на зодия Лъв. Те са истински магнит за късмет и благополучие. В компанията на Козирог, Телец, Дева и Стрелец има добри перспективи за пари, но по-малки за интимно партньорство. А Скорпионите могат да ги разорят.
 
Зодия Рак
 
За раците съюз с Лъв, Овен или Стрелец не би бил лош, що се отнася до пари, като Телецът също е опция. Могат да пробват и със Скорпион, въпреки че връзката между тях се очертава доста бурна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
33
 
! Отговори
хм преди 6 години
Козирогът е ориентиран основно към кариера, но няма да се остави беден,добър тандем са с Телец ,Скорпион и Рак. Риби-те не се интересуват толкова от парите ,колкото от екстрите ,които парите носят и понеже ценят спокойствието,най -добре е да се насочат към някоя друга водна(Рак) или земна (Телец) зодия.
5
0
 
35
 
! Отговори
хм преди 6 години
Телецът хич ,ама хич не се връзва с Водолей.Водолея е въздушен и екставагантен знак и определено ще дразни традиционалистът Телец,който е земен знак. Най-добрата комбинация за Телеца е Девата. За Водолея добра опция са Близнаците и Стрелците-тези зодиакални знаци имат нужда от пространство. Добра комбинация са Везни и Овен-взаимно се допълват и стимулират.Рак и Скорпион -добра комбинация-пестеливи и умеещи да правят пари ,водни знаци. Лъвът и Везни- също добра комбинация.
4
0
 
35
 
! Отговори
Женичка преди 6 години
А кои зодии са най-големите скъперници?До А така!Ще си намериш приятелка или съпруга, която не е прахосница и може да оцени онова, което й предлагаш. Бъди сигурен, че такава жена ще се грижи за теб, ще те подкрепя и също като теб ще внася в общия ви бюджет.
3
4
 
37
 
! Отговори
А ТАКА ! преди 6 години
А за мъже важи ли ? Защото и аз искам да се оженя за богата жена която да ме осигурява . Нали имаме равноправие и еманципация ? Защо не поучавате и мъжете за кои женски зодии да се женят . И мъжете искат да са осигурени . Жената има не само желания капризи и прищевки . Но и задължения към мъжа и семейството . Погрижете се малко и за мъжете . Научете ги и тях как да са меркантилни използвачи на жените си и да се гордеят . Каквито са жените !!! И какъвто сайт сте направили само да ги поучавате
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само една "зодия" - тая на лихвара с разперен над него правителствен чадър
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А атентаторите от Европа от кои зодии са? Това показва, че те са нахъсани, способни да правят различни неща.