Привлекателните жени и техните похвати в любовта

На някои жени им се отдава природно да са привлекателни
29 авг 2017 20:32, Михаела Лазарова
1
Привлекателните жени и техните похвати в любовта
Снимка: pixabay

На някои жени им се отдава природно да са привлекателни. Мъжете ги забелязват. Отстрани изглежда сякаш тези момичета го правят някак от само себе си, без да се стараят, без да премислят всеки свой жест и дума.

Не всички имат този природен талант. Останалите дами трябва да си вземат поука от привлекателните жени и да последват техните похвати. Ето какво трябва да се научите да правите, за да бъдете забелязвани от господата наоколо:

1. Започнете да бъдете интересни.

Щом досега не ви се е получавало с привличането на мъжкото внимание, значи не сте били интересни за мъжете. Започнете още сега! Включвайте се в разговори, които са интересни за мъжете. Не го правете така, сякаш сте изключително компетентни, защото може да сгрешите. Просто повдигайте темите, които вълнуват мъжете, оставете ги да ви разказват и обясняват и слушайте с интерес. Задавайте въпроси.

Можете да сте интересни и със загадъчността си. Хвърляйте мъничка въдица и се дърпайте рязко назад. Това винаги отключва сетивата на мъжете. Не разкривайте всичко за себе си. Правете го с усмивка, прокрадваща се в ъгълчето на устните ви. Не бъдете резки, за да не отблъснете мъжа, но и не бъдете прекалено „готови“ да му се предложите.

2. Закачете го на кукичката.

Вече сте привлекли интереса му, време е да го закачите на въдицата. Започнете да споделяте разни неща за себе си, но премерено. Още не е дошло времето за разкриване. Интересът се поддържа със загадъчност, но в никакъв случай театрална. Мъжете имат шесто чувство за изкуствено женско поведение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Авторката пак с нейните прелюдии.Съвсем го обърна на уроци по свалки.Що не вземеш моме да напишеш книга с инструкции.Стига учила децата от днес.бг.

Програмата на Театър „София“ за месец май 2019
Програмата на Театър „София“ за месец май 2019

Програмата на Театър „София“ за месец май 2019

5 начина да преборите скуката във връзката
5 начина да преборите скуката във връзката

5 начина да преборите скуката във връзката