Най-токсичните партньори в любовта

Крайно неувереният мъж
31 авг 2017 22:19, Михаела Лазарова
2
Най-токсичните партньори в любовта
снимка: pixabay

За да имате щастлива връзка, трябва да сте открили правилния човек. Има обаче някои типове личности, с които няма как да изградите трайни и качествени отношения.

Кои са токсичните типове личности, с които никога няма да бъдете щастливи?

Нарцисът

Нарцисите никога не са влюбени просто в един човек. Те непрекъснато се озъртат в търсене на някой по-добър, а защо не и няколко едновременно. Способни са да водят двойствен живот, да поддържат паралелни връзки, за да подклаждат егото си.

Нарцисите непрекъснато търсят перфектния партньор, който обаче така и не откриват заради прекомерно завишените си критерии. Те не си дават сметка, че самите те не покриват тези изкуствени изисквания. За неудовлетвореността си от връзките обвиняват всеки друг, но не и себе си.

Болестният романтик

Процесът на влюбване е много важен за този тип токсични хора. Той ги зарежда и поддържа интереса им. Когато този етап отмине, те рязко губят желание за продължаване на тази връзка, защото първоначалната тръпка е отминала.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам един Нарцис-Крайно неуверен-Егоист-Критик.Неочаквано "добра" комбинация!Забелязвам тенденция - вече повечето хора се стремят да развиват тези качества у себе си.