Звездна астрология: До края на годината ни очаква...

Поглеждайки към календара, правим равносметка за отминалите дни
3
Звездна астрология: До края на годината ни очаква...

Поглеждайки към календара, правим равносметка за отминалите дни от началото на годината и за това каква бе до момента 2017-а за нас.

Въпреки че за 4 месеца ни се струва, че няма какво толкова да променим или да ни се случи, звездната карта показва обратното. Какво ви очаква до края на 2017-а според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Понастоящем, родените под знака на зодия Овен се намират на кръстопът. В себе си усещате нещо, за което се колебаете. Дълбоко в сърцето си искате да се отделите от много важен за вас човек, но друга част от вас се чувства сякаш е готова да опита още веднъж. Не забравяйте да бъдете себе си и да поемете по този път, който е най-добър за вас.

Телец

Телците се чувстват неуверени относно това, което правят на този етап в живота си. И това до някаква степен е добре. Може би сте объркани, но това е, защото досега сте свикнали да бъдете абсолютно сигурни в действията си. До края на годината се опитайте да бъдете търпеливи и повярвайте, че нещата пред вас ще започнат да се разкриват, само ако не спирате да се движите напред.

Близнаци

Месеците от началото на годината не бяха едни от най-лесните за родените под знака на зодия Близнаци. Имали сте вашите възходи и падения. Преминахте някои доста радикални промени, както за добро, така и за не толкова добро. Направили сте много сериозен избор в живота, но не сте напълно сигурни дали той е бил правилният. Оттук до края на годината се опитайте да бъдете по-уверени във възможностите си и преценката си. Вероятността да започнете нова любовна връзка не е особено голяма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мало.умни е изтритото.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разкарайте се най после с тая астрология. Хората не са толкова *** колкото си въобразявате.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Звездна астрология" - сериозно ли, Михаелче? Знаеш ли значението на думата "астрология"? :)))Дайте адрес на "редакцията" да ви изпратим един речник да спрете да ни мъчите, бе!