Само за жени: Хороскоп за септември

Жените Раци ще се радват на подкрепата на Плутон
4
Само за жени: Хороскоп за септември
снимка: pixabay

За разлика от господата, дамите повече се вълнуваме от зодии, астрологични прогнози. С настъпването на първия есенен месец, поглеждаме отново към звездната карта.

Днес от рубриката на Az-jenata.bg "Всичко за зодиите"споделяме с вас женски хороскоп за месец септември.

Жената Овен

Вашата водеща планета през септември – Уран, никак не променя характера си. Това означава, че няма да липсват проблеми, може да не сте достатъчно мотивирани и често ще усещате липса на енергия. За да оцелеете през септември, трябва да си почивате повече. Също така е добре да преосмислите приоритетите си и да си зададете нови цели. Новият месец може да бъде началото на нова фаза от живота ви. Не гледайте назад, защото ви очакват обрати в съдбата.

Жената Телец

Жените родени под знака на зодия Телец ще бъдат повлияни от Нептун, който ще бъде в ретроградна позиция. Ще се натъкнете на много празни обещания, но на 5, 20, 24, 27 и 30 септември ще имате шанс за голям пробив във финансов план или в любовта. Венера също ще окаже благоприятно влияние върху вашия духовен свят и това ще се усети най-силно на 30.09. Не забравяйте този ден да анализирате всичко, което ще ви се е е случило през септември. Месецът ще е подходящ и за намирането на нови източници на доходи. Премахнете всичко излишно от дома си.

Жената Близнаци

Жените от зодия Близнаци ще имат един покровител и това ще е Сатурн, който вече не е в ретроградна позиция. Те ще получат силна подкрепа от Вселената и тяхната женска енергия ще бъде много по-силна. Ще могат да намерят съмишленици и приятели, а ако все още нямат сериозна връзка е добре да не се страхуват да флиртуват, но е важно да не бързат със заключенията си за мъжете. Възможно е първото впечатление да бъде измамно. Сатурн ще повлияе позитивно на настроението ви и дори на физическото ви състояние. Спортувайте повече, енергия за работа няма да ви липсва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
5
 
! Отговори
11 преди 6 години
Аз не знам жена, която да знае какво е Плутон и да се интересува от Космос - няма такава.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-тъпо заглавие не можахте ли да измислите ?
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за жени я, само те са толкова наивни да вярват в подобни глупости.