Женените мъже са серийни прелюбодейци!

И вие няма да сте първата, от която ще се възползват
13 сеп 2017 22:44, Михаела Лазарова
16
Женените мъже са серийни прелюбодейци!
Снимка: unsplash

Изневерите са нещото, което би могло да преобърне брака и целия ви живот. Въпреки че го знаят, много жени се оставят да попаднат в този омагьосан кръг. Самозалъгват се, че той някога ще напусне съпругата си и ще заживее нов живот. Щастлив живот, с вас. Това обаче все не се случва. Защо?

Женените мъже, които изневеряват на съпругите си не са мъжете, с които би трябвало да сте. Не са подходящи, защото неслучайно заради тях съществува схващането "веднъж прелюбодеец – цял живот прелюбодеец".

Женените мъже рядко напускат съпругите си и заживяват с любовниците си. За тях любовницата е жената, която им дава забавление. Искрата угасва, ако забавлението започне да се превръща в рутина. Именно тя подтиква повечето мъже към изневяра.

Женените мъже са серийни прелюбодейци и вие няма да сте първата, от която ще се възползват.

За да успеете да се избавите от капана на женения мъж, който иска да изневерява с вас, вижте какво ги прави толкова привлекателни.

Те са очарователни

Затова и попадате в техния капан. Те изглеждат чаровни, интелигентни, забавни. Интересуват се от вас, нямат търпение да ви имат и да вдъхнат аромата ви. Това е завладяващо, но е просто страст, чийто огън се поддържа от един-единствен факт – вие не сте тяхна съпруга и те правят нещо забранено. В това е разковничето.

Дори да се опитат да ви убедят, че вие сте единствената, не им вярвайте. Вероятно има още няколко „единствени“, които омайват така успешно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
докато *** не си вдига опашката кучетата гледат я от страни
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Женените мъже най-често са с омъжени жени - удоволствия всякакви, отговорности никакви. Вторият вариант е с неомъжени жени, които незнайно защо често искат непременно да разведат този мъж и да се омъжат за него. Ами то нещата в живота не стават така. Ако бяха свестни, нямаше да са неомъжени в общия случай.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко зависи от това какво искат и двамата. Ако от самото начало са наясно и нямат претенции към семейния статус на другия - ок. Аз не съм омъжена, имам дете, самостоятелна съм, работя - имах връзка с женен мъж. Не съм имала абсолютно никакви очаквания за някакви сериозни отношения, переспектива и така нататък.....Виждахме се в продължение на 4 години. Но той започна да предявява претенции, да ме ревнува....МОЛЯ ?!? Женен мъж да ме ревнува ?!? Знаеше, че не се срещам с друг, защото нямах време.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не се занимавам с омъжени жени и жени над 25 години. Истерички са.
3
4
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Нищо вярно не са написали. В общи линии написаното е в стила на омъжената жена пазеща съпруга си от други жени - недейте да се опитвате с него, защото нищо няма да стане. Е, не е така.
2
4
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Да, така е. Не бива да сте замесени в тайна връзка. Тайните връзки в самото начало са много вълнуващи, но са изнервящи, унизителни, изтощителни и безперспективни.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** всички женени мъже ли?И още: а какво правят неженените?А тия, които имат гаджета?Големи глупости.