С език, страстно... Как се целуват различните зодии?

Целувките на Близнаците – къси и сладки
14 сеп 2017 23:00, Михаела Лазарова
7
С език, страстно... Как се целуват различните зодии?
Снимка: pixabay

Един от първите актове на интимност между двама души са целувките. Те могат да бъдат до някаква степен показател за това какво ви очаква в спалнята с този партньор. Копнеем за повече страст, когато със своите устни докосваме тези на половинката си. Оказва се, че зодиакалният знак влияе върху стила ни на целуване.

Как се целуват различните зодии?

Овен

Представителите на тази зодия влагат много страст в целувките, но понякога са малко хаотични. Те се целуват с прегръдка, напомняйки филм от старите ленти – има много движение под различни ъгли и драматично въртене на главата. Може би е добре да влагат повече финес в този интимен акт.

Телец

Телецът се адаптира към стила на целуване на партньора си. Това е знак, че той е упорит и забележителен хамелеон, когато става въпрос за целувки. Представителите на тази зодия винаги се опитват да дадат максимума на половинката си, за да ги желаят още по-силно.

Близнаци

Целувките на Близнаците са къси, но сладки и ще ви накарат да искате още от тях. Устните им винаги са влажни, но не мокри, перфектно разделени, а докато се целуват обичат да поглеждат от време на време половинката си. Въпреки че не се целуват продължително, една тяхна целувка ще ви накара да я помните дълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Уааууу преди 6 години
А кога да очакваме статия, подробно описваща за всяка зодия как пъшка при секс, коя крещи от удоволствие, коя мърка, коя стене? А, да, може да драснете някой ред и за аромата, звука, силата на изстрелване и въздействието върху любовта на физиологичните газове, т. нар. "пrъdnя", изпускани от различните зодии. Ще ги очакваме с нетърпение!
3
6
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Целувам ли, задължително с език, дълго и без да гледам, със затворени очи. Зодия Близнак съм и май не отговарям на описанието по-горе :)
2
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 6 години
Е, няма да кажа как се целувам!Тази информация е само за много специален човек и не се описва с думи, а се демонстрира на практика.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След проучването, всички участвали в него, завършиха с 12 различни щампа на добрият стар херпес.