11 неща, които колегите не смеят да ви кажат

Много хора, събрани на едно място, трудно се погаждат
27 сеп 2017 10:00, Михаела Лазарова
1
11 неща, които колегите не смеят да ви кажат
Снимка: unsplash

Да се работи с хора не е лесно. Много съвременни професии изискват работата да се случва в офис. Както знаем – според златното човешко правило "много хора, събрани на едно място, трудно се погаждат".

Ето защо в офиса винаги могат да възникнат пререкания не само от професионален, но и от личен характер. Някои хора просто не знаят как да се държат в корпоративна среда.

Ако чувате някои определени думи изречения, отправени от колегите ви към вас, то определено значи те имат проблем с поведението ви.

Кои са нещата, които колегите ви тайничко искат да знаете, но не смеят да ви го кажат директно?

1. Ако при всяко общуване с колега получавате предложение за ментов бонбон, то вероятно колегите се опитват да ви намекнат деликатно, че имате лош дъх.

2. Не прекалявайте с парфюма. Силните миризми дразнят околните. Посланията им са объркващи, а тълкуванията от страна на колегите – крайно негативни.

3. Работата в офис изисква подобаващо облекло. Ако чувате разни подмятания относно новия ви анцуг, с който идвате на работа, то е защото колегите ви смятат, че сте облечени неподобаващо, въпреки ширещата се тенденция към ежедневно спортуване.

4. Ако взимаш назаем лаптоп, таблет, служебен телефон, химикалка и дори тефтер – връщай го. Няма по-омразно нещо от това да се възползвате от пособията на колегите си и те го забелязват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
21
 
! Отговори
9741 преди 6 години
винаги когато вземам жената на някой колега му я връщам още преди да разбере