Луиз Хей: Всяка мисъл, която ни спохожда, създава бъдеще!

Мотивиращи мисли за всеки ден
27 сеп 2017 19:10, Михаела Лазарова
3
Луиз Хей: Всяка мисъл, която ни спохожда, създава бъдеще!
Снимка: Facebook

Силата на мисълта може да направи много за нас. Да ни помогне да постигаме успехи или да ни срине, да ни накара да се съмняваме в себе си, в това, че заслужаваме да бъдем щастливи и успешни.

Ето защо се нуждаем от напомняне кои сме, каква е нашата мисия и как да поканим щастието в живота си. Когато говорим за житейски уроци, мъдри мисли и вдъхновение, няма как да не споменем невероятната Луиз Хей, която остави след себе си богатство от позитивизъм.

Луиз Хей е една от най-популярните авторки на литература за самопомощ, позитивно мислене. Според нейната философия зад всяка болест, която ни спохожда, стои психологически проблем и успявайки да пренастроим своите мисли и да погледнем вътре в себе си, бихме могли да се излекуваме.

Днес в рубриката на Az-jenata.bg "Притчи, мъдрости и цитати" споделяме няколко вдъхновяващи мисли, които ще ви напомнят кои сте, ще ви накарат да погледнете вътре в себе си, по начин, по който не сте го правили досега.

Всяка мисъл, която ни спохожда, създава нашето бъдеще.

Имате силата да излекувате живота си и трябва да знаете това. Мислим толкова често, че сме безпомощни, но не сме.

Ние винаги имаме силата на нашите умове... Изисквайте и съзнателно използвайте силата си.

Започнете да разпознавате просперитета навсякъде и да му се радвате.

Погледнете проблемите в живота си. Запитайте се: „Какви мисли имам, които създават това?“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Жалкото е,че погуби милиони души!Така че ако не вярваш в закланото лично за твоите грехове Божие Агне, религията ти, етикирана с каквото и да е име на опаковката си, не може да те избави от тях. Тогава за теб остава едно огнено очакване на съд, понеже чрез никой друг няма спасение. Защото няма под небето друго име, открито на човеците, чрез което трябва да се спасим. (Деяния 4/12)Този избор е Божествено право, но все-пак има един недостатък: даден му е само земен мандат.
2
0
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Хората първо трябва да се откачат от матриците и моделите, да заглушат вресливите гласове и малко в тишина да се опитат да чуят вътрешния си глас. И после, ако успеят да разпознаят себе си, да отстояват себе си навън, срещу течението. По течението спасение няма.
1
0
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Как може да има самостоятелно мислене в България, образованието го дават чужди НПО-та, заедно с тенденциите в мисленето, ценностите идват от чиновници, партиите се ръководят от чужбина, заедно с троловете, политиците се обучават във фондации, а младите подражават на Лейди Гага. Откъде да дойде самостоятелна мисъл у народ, който е закърмен от люлката с подражание и последование? За да те излекуват живите води, изворът трябва да се намери вътре в теб и ти самостоятелно да разсъждаваш.