Как да спечелите любовта на жена от зодия Близнаци?

Дамите родени под тази зодия обичат да говорят, но...
28 сеп 2017 09:45, Михаела Лазарова
11
Как да спечелите любовта на жена от зодия Близнаци?
Снимка: Reuters

Природата на Близнаците е жизнерадостна, променяща се всеки ден или всъщност всеки миг. Ако сърцето ви е пленено от жена, родена под този знак, вижте какво трябва да знаете за нея и любовта.

Зодия Близнаци е променлив въздушен знак, жаден за разнообразие. Повече от всичко, представителките му се стремят към широк спектър от опит и личности, на които могат да се опрат, като това важи и за любовта. Жените от тази зодия се нуждаят от любовник, който да бъде непрекъснато различен и очарователен, да продължи да се развива и да се учи.

Тъй като Близнакът е знак на комуникацията, той няма да бъде щастлив, ако двамата с любимия човек не са в състояние да комуникират с лекота. Повечето жени Близнаци обичат да се целуват и наистина оценяват добрата техника на целуване!

Близнаците са много вербални и практически всичко, което преживяват, се казва най-добре в разговор. Така че вашата жена Близнаци ще ви покаже малко сдържаност, като ви информира точно как се чувства, независимо дали става дума за любов или нещо друго.

Дамите родени под този зодиакален знак винаги търсят ново преживяване. Те са като пеперуди, не могат да бъдат ограничени, спонтанни са, показват любовта си като една еуфория.

Близнаци е най-съвместим с други астрологични знаци, за които са характерни вълненията и промяната. Овен, Стрелец и Лъв, може би са най-добрата комбинация с Близнаци, но те биха се наслаждавали на хубави разговори и с водолей. Мъж Везни също би имал добра съвместимост с жена Близнаци, а най-малко хармония дамите биха имали с мъже от зодия Телец и Рак. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
? преди 6 години
До Анонимен 6Повърнах 2 пъти докато четох този коментар. Явно е писан от жена зодия близнаци. Знам те аз, каква е истинската ти същност, ама ще си стоиш сама.
9
0
 
4
 
! Отговори
поробен преди 6 години
Какво да спечелваме, аз не мога да се оттърва от една такава га_дина.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адски вълнуващо!Този въпрос мира ми не даваше последните има-няма десетина години!Само дето вида на зодия не ме вълнува много- много.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркантилни и непостоянни. Объркани по природа . Целият им живот се превръща в хаос . Стават само за 1-2 пъти.
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнака е най-интелигентната зодия в зодиака.Жените обичат умните и интелигентни мъже.Не са сребролюбки,но са чувствителни,независими и много очарователни.Само мъж на ниво може да удовлетвори тяхната взискателност в общуването.В противен случай бързо се оттегчават и търсят нови предизвикателства.
5
2
 
13
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
С пара, ако не стане - пробвайте с много пара.
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най добрата комбинация е мъж и жена зодия Близнаци. Най-добре се разбират.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имал съм вземане-даване с близначки, но нещата бяха точно обратното на това, което пише тук.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз знам начина как да спечелиш любовта на жена независимо от зодията ;)
1
3
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
какичка, ти коя зодия си? за едно проучване питам...