8 стъпки, с които да се влюбите отново един в друг

Дълготрайните връзки предполагат известно отдалечаване
30 сеп 2017 22:50, Михаела Лазарова
5
8 стъпки, с които да се влюбите отново един в друг
снимка: pexels

Дълготрайните връзки предполагат известно отдалечаване на партньорите с времето. Влизането в рутина често е неизбежен феномен в интимните отношения.

Добрата новина е, че няма необратими неща. Можете да се влюбите отново, ако във времето любовта ви се е поизплъзнала измежду ежедневните ангажименти и проблеми.

Как да си я върнете?

Направете нещо без партньора си

Да уважавате личността си е едно от най-важните неща, за да сте щастливи и във връзката си. Отделяйте си време само за себе си. Правете нещата, които ви харесват, но сами. Когато всеки от партньорите има своето ценно време за любими занимания, стресът и изнервеността ще се изместят и ще дадат път на любовта отново.

Но правете и разни неща заедно

В никакъв случай не трябва да загърбвате общите си занимания като двойка. Те са жизненонеобходими за връзката и подпомагат връщането на любовта между вас.

Съгласете се да не се съгласявате с всичко

Един от най-добрите начини да балансирате връзката си и да се влюбите отново един в друг, особено ако личностите и характерите ви са със сходна сила, е съгласието. Съгласието по една от основните опорни точки за една връзка – правото да изразиш несъгласие, е от голямо значение. За да сте на едно мнение по този въпрос обаче е необходимо предварително да изговорите и установите тези правила.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Има си любовник.
2
1
 
7
 
! Отговори
Мнителен преди 6 години
До Анонимен 1Хммм, вече не мрънка? Доста необичайно поведение за жена, особено пък за съпруга. Ако можеш разбери какво се крие за тази промяна. Да не е някой женски номер или пък да прикрива нещо. Иначе е много хубаво, че се преоткривате.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смени я бе пич, кво се чудиш! Хората колите си сменят ти за жената умуваш, вземи си някоя 10г по млада, която да се слуша и прави секс.