5 промени в дома, които намаляват тревогата и депресията

Добавете цветове и в обзавеждането
1
5 промени в дома, които намаляват тревогата и депресията
снимка: pixabay

Депресията е състояние, което се овладява трудно. Ако се чувствате потиснати и тревожни, направете някои промени в живота си, за да се почувствате отново щастливи и добре настроени към света.

Започнете с дома си. Промените в подредбата и декора в дома внасят настроение и помагат да се преборите с депресията.

Внесете зеленина

Ако досега не сте гледали живи растения или са били прекалено малко, допълнете живия си зелен декор с още. Свежестта, която растенията и зеленината внасят в дома не може да се замени с нищо. Те са истински помощници в борбата с депресията.

Закачете си картина с природен пейзаж (или си нарисувайте)

Ако нямате възможност или желание да отглеждате растения, украсата с картина, изобразяваща природа, е добър вариант. Ако пък имате талант и желание да рисувате, направете го. Ще ви накара да се усмихвате всеки път, щом погледнете творението си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето моито 5.1- Куче, защото тъщата е алергична, и не идва на гости. 2 - 500 000 лева, да си купя подобен апартамент. 3 - Хладилник зареден с вина и сирена за специалните вечери.4 - Втори зареден с бира, за шампонксата лига5 - Една работилничка, само за мен, където ни децата, ни жената да ме барат в неделя сутрин.Ей това ми трябва :)