За всички жени - 20 случая, в които никога не бива да се извинявате

Промяна в стайлинга, външния ви вид? Направете го!
23
За всички жени -  20 случая, в които никога не бива да се извинявате
Снимка: unsplash

Кога бе последният път, когато се извинихте и за какво? Когато грешим се изисква много смелост и емоционална интелигентност, за да поднесеш своето извинение. Но ние, жените, често се извиняваме за неща, за които не би трябвало да се чувстваме гузни. Вижте в кои 20 случая никога не бива да се извинявате.

1. Не бива да се извинявате за това, че поставяте на първо място себе си и собствените си нужди.

2. Не чувствайте вина и притеснение за онези моменти в живота, когато се отдалечавате от това, което вече не работи. Независимо дали става въпрос за вашата работа, връзки с приятели, роднини, любовни взаимоотношения.

3. Не бива да се извинявате за формата и размерите на тялото си.

4. Вашите нестандартни навици и уникални личностни черти.

5. Не се извинявайте за вашия избор относно личния ви живот.

6. Не бива да се извинявате и за онези дни в месеца, когато хормоните определят вашето настроение и емоции.

7. Не се извинявайте, че грижата за здравето ви е приоритет.

8. Не дължите никому обяснения за това, че правите каквото искате, когато поискате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Кра кра преди 6 години
До НЕЖЕНЕНАми стани обратен, бре! "Мъже" като теб бол! :)
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Ти май си разведен, а?
18
2
 
2
 
! Отговори
НЕЖЕНЕН !!!! преди 6 години
Не са само тези качествата които притежават жените . Има още много . . . неприятни истини за жените . Който мъж не вярва - да отиде в съда и да види колко са добри жените . Там са и описаните в статията или да даде стотина лева на адвокат да му бъдат отворени очите . Който не е разбрал какво представляват жените да се научи . Това е правилния , добрия начин , евтин и житейски оправдан . Мъже , вместо да трупате горчив опит и да съжалявате повтарям безценно е - платете за да се посъветвате .
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извънаредно учудваща употреба на думата "извинявам се". Би могло да дойде в мозъка само на някой, който възприема жена си като роб. Човек се извинява за неволна грешка. Ако съм 120 кг. или 35 кг какво извинение помага? Все съм болна отдавна. Ако някой не харесва тъкмо особените ми личностни качества, значи не ме харесва мен, а някаква своя измислица. Щом е така, да си намери каквато му е по вкуса. Кой издържа на фалш дълго време? Който е финансово зависим....
16
2
 
5
 
! Отговори
Мммммммм.... преди 6 години
.....извиняваща се жена......едно от малките чудеса на природата...
15
0
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Съчувствам.Познавам и други момичета, които живеят в подобни условия. Но в тези случаи има поне една утеха - какъвто и да е бащата, той поне милее за детето си.Но само се опитай да кажеш на свекърва, че и ти си човек! Дано да ти се падне някоя по-нормална.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Написано по този начин, изглежда грозно, но болна ли е жената, болна е цялата къща.Моето впечатление е, че нахалните твърде се котират. Много мъже се чувстват в свои води.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичкитре правила важат както за жените, така и за мъжете. Всеотдайността в една връзка понякога изисква от нас да правим компромиси със собствените си интереси. Разцепление и конфликти между половете помагат само на някаква неопределена морално група хора. А проводниците на техните интереси са неопределена интелектуално група хора. По скоро, доста определена нискоинтелектуална група хора.
12
5
 
21
 
! Отговори
момчил преди 6 години
Съветите накратко се свеждат до това жените да поставят своите интереси на първо място, без да се съобразяват с близките си хора, да не се поддържат и така ннататък. Само че ако спазват такива съвети ще си останат сами или ще се разведат.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ebati lezbiiskata klasacia ..:D
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. Не бива да се извинявате за това, че поставяте на първо място себе си и собствените си нужди.8. Не дължите никому обяснения за това, че правите каквото искате, когато поискате.---------------Извинете, можете ли да обясните това на родителите ми, особено на баща ми? Живея с тях, не съм омъжена, именно поради това, че като се опитвах да следвам горните 2 точки, бях смазвана! И при това съм далеч от мисълта да не се съобразявам с другите!! А баща ми в къщи се изявява като турски бей, на когото като минава, трябва едва ли не да отдаваш почести или да спреш да дишаш.. .
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да допълня само към номер 9.А когато тръгнеме на работа, за да можем да вържем семейния бюджет и работим наравно с мъжете винаги на жените дават по-малки заплати за еднаква работа.Ние и с това се примиряваме.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да еволюираме ние жените ставаме още по-зависими от мъжките превземки. Някога по времето на нашите баби е било нормално жената да седи в къщи, а мъжът да носи парите и да изхранва семейството.Сега се докарахме до там не само да въртиме къщата, да гледаме деца, ами и на работа ходим щото той завалията не може да си храни семейството. А когато прочетеш някъде, че и ти си човрк и имаш нужди всички рипат и те сочат с пръст, каква си егоистка.
7
7
 
1
 
! Отговори
антикомунист преди 6 години
,,съгласна съм с някои съвети,,
6
5
 
3
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
Значи не "умът", а "уютът" отиват на кино исках да напиша, но пустият ми телефон...
5
6
 
9
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
И аз ги виждам нещата като No.3. Да не забравяме, че жената е стратегът вкъщи. Т.е тя трябва да е умна и находчива, а не да си мери оная работа с мъжа си. Иначе любовта, топлината, умът и в крайна сметка бракът отиват на кино, мили дами.И един съвет от Църквата по темата като за петък вечер: Жени, не отказвайте на мъжете си, за да не ги въвеждате в изкушение!
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това написаното горе не е женски егоизъм. Напротив - малко е.Мъжете винаги поставят собствените си нужди на първо мясо, но ако жената се сети, че и тя е човек започва големия вой. Кви били егоистки жените. Затова сме се докарали до тук да ни тъпчат, защото поставяме грижите за семейството и мъжете на първо място пред собствените си нужди. Не сме стигнали дъното като мюсюлманските жени, но не сме много далеч.
3
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре дошли в клуба на самотния егоист. Скоро няма да има на кой да се извините ако следвате съветите на редакцията или там откъдето са го преписали това "матрялче"
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката да иде да каже на някои от роднините, че не им дължа отчет колко пари печеля и как ги харча или инвестирам. Никой от тях не се интересува колко учене, а после труд, мислене, находчивост и дори някои съзнателно поети рискове ми е коствало това, което печеля. Някои ги мързи дори да гледат, но считат, че след катоне си броиш стотинките, си длъжен да им подаряваш пари за такива екстри, каквито родителите им не могат да им осигурят.Пари давам само когато преценя, че помагам за нещо важно.
1
10
 
27
 
! Отговори
Феминист преди 6 години
Изобщо- да живее ЖЕНСКИЯТ ЕГОИЗЪМ!!Няма нищо по-мило и възпитано, една жена да се извини, за да запази мира в семейството/ както и мъжът, разбира се/Но не, дайте да бъдем ***, и да гледаме само собствените си епилирани задничета!За какво ни е, да раждаме и да имаме семейство, голяма работа , че България загива!