Мастурбацията не е само за мъжете! Секс правила за жени

Не сравнявайте вашия сексуален живот и опит с нечий друг
12 окт 2017 23:00, Михаела Лазарова
35
Мастурбацията не е само за мъжете! Секс правила за жени
Снимка: pexels

За хубавия секс е необходимо да усетим партньора си на едно друго ниво. Независимо дали се намирате в сериозни взаимоотношения или в неангажираща връзка, вижте няколко секс правила за жени, които е добре да следвате.

Говорете за това, което искате в леглото. Мъжете не четат мисли и ако все пак той не успее да ви задоволи, споделете деликатно какво не е наред. Бъдете търпеливи.

Спрете да имитирате оргазми. Ако по-често симулирате оргазъм, отколкото наистина го изпитвате, вината може и да е у вас, защото не споделяте с партньора какво не е наред. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би е по-добре да смените партньора.

Не се притеснявайте да изразите емоциите и усещанията си по време на полов акт. Бъдете себе си.

Ако искате да получите, трябва да дадете. Егоизмът не е секси.

... Но не задоволявайте някого, който не е готов да ви удовлетвори. Точният човек никога не поставя удоволствието си над това на партньорката си. Той се вълнува от това какво ви харесва.

Не отписвайте партньор, с когото първия път сексът не е бил особено добър. За отличен секс се нуждаете от практика, взаимно опознаване, споделяне на желанията.

... Но ако той не полага усилия, значи не ви заслужава. Ако иска да задоволи само себе си, нека го направи сам. Заслужавате нещо по-добро.

Никога не си лягайте с партньор, който не ви пита дали някои по-специфични неща, като пляскане по дупето, анален секс, връзване, групов секс, са ви приятни и бихте искали да ги изпитате заедно. Основно правило в секса е съгласието на двамата партньори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


35
Още от
Напиши коментар Коментари

MONOCHROME – нова класика в бижутата
MONOCHROME – нова класика в бижутата

MONOCHROME – нова класика в бижутата

Дневен хороскоп за 13 декември
Дневен хороскоп за 13 декември

Дневен хороскоп за 13 декември