Сигурните знаци, че партньорът ви не е моногамен

Вижте най-красноречивите признаци на полигамност
12 окт 2017 22:42, Михаела Лазарова
4
Сигурните знаци, че партньорът ви не е моногамен
Снимка: Unsplash

В началото на връзката често е трудно да разберем дали партньорът ни е склонен към изневяра. Не е и нужно да мислим още веднага за това. Но пък е важно да забележим знаците и сигналите, които издават дали той е моногамен или не.

Кои са най-красноречивите признаци на полигамност и неспособност за поддържане на интимни отношения само с един партньор?

Да признаете ли изневяра или не – как да решите?

1. Всичко се върти около секса.

Ако в една връзка водеща роля има сексът, това е повод да ви светне червената лампичка. Страстта е хубаво нещо, но когато тя е централна във връзката, нещо не е наред. Партньорът ви не се интересува от личността ви, какво харесвате, от какво имате нужда, не обича да води дълбоки разговори с вас, а иска предимно секс.

2. Държи ви на разстояние.

Характерно за хората, неспособни на моногамни връзки е, че те се стараят да държат партньорите си винаги на една ръка разстояние от личното си пространство и интимния си свят. За тях физическото е на първо място, интимното, емоционално привличане рядко съществува. Дори да започнат да проявяват признаци на привързаност, те се объркват и започват да се отдръпват, защото се плашат от близостта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По усмивката.