Секс рутина? 5 стъпки, с които да излезете от нея

Дълготрайните връзки често влизат в коловоза на еднообразието
Обновена: 14 окт 2017 08:08 | 13 окт 2017 22:50, Михаела Лазарова
6
Секс рутина? 5 стъпки, с които да излезете от нея
Снимка: unsplash

Двойките в дълготрайни връзки често влизат в коловоз на еднообразието в секса. Желанието за интимност намалява, либидото спада заради скуката, породена от случването на очаквано и монотонно сексуално изживяване.
Много партньори страдат от този проблем. Той обаче може да бъде решен. Какво трябва да направите, за да стане монотонната сексуална връзка отново разнообразна?

Ето 5 начина за излизане от секс рутината:

1. Създайте си очакване.

Възбудата се повишава, когато партньорът ви знае, че ще се случи нещо неочаквано в спалнята. Анализирайте поведението си в леглото и се опитайте да измисляте нови изненади всеки път. Очакването на изненадата е нещото, което със сигурност ще разчупи рутината в секса.

2. Преосмислете целите си.

Помислете си добре какво бихте харесали в сексуално отношение. Обсъдете го с партньора си. Ако и двамата сте набелязали разни неща, които мислите, че биха ви харесали, но не сте опитвали, включете ги в списъка за следващия път. Това ще подобри близостта във връзката и ще ви кара да чакате с нетърпение да останете насаме. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Минко повтаря все едно и също.Така са го програмирали.Или пък е зациклил на една и съща представа в деня, когато е паднал на главата си ислед това е получил пенсия за инвалидност.
1
3
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Правило Номер 1 - Хванете си любовник/ца! Това изчерпва всичко!Хубав ден от мен!