Силни, решителни... Скритите страхове на мъжете

Вижте какво ги притеснява и биха запазили в тайна от вас
15 окт 2017 23:00, Михаела Лазарова
12
Силни, решителни... Скритите страхове на мъжете
Снимка: unsplash

Възможно ли е мъжете да имат тайни страхове? Макар да изглеждат силни и решителни, те все пак са човешки същества и изпитват различни емоции.

Оказва се, че господата имат редица скрити страхове, които рядко биха разкрили, като например с колко мъже е спала новата им половинка, страх да изразят емоциите си в трудни моменти, страх от провал, дори страх да не напълнеят.

Вижте още какво ги притеснява и биха запазили в тайна от вас.

Страхове за това как изглеждат

Обикновено жените са тези, които още от тийнейджърска възраст започват да следват диети, да спортуват и дори да нямат недостатъци във фигурата си, сякаш винаги има нещо, от което се срамуват.

Въпреки че няма такива стереотипи за мъжете, не означава, че те не се притесняват за физическата им форма или не се сравняват с тези представители на силния пол, които имат по-добра фигура.

Пари

В наши дни парите са най-честото нещо, за което мъжете изпитват притеснение. Мъжете са възпитани да бъдат глава на семейството, да могат да осигурят финансова стабилност на близките си, постоянни грижи, сигурност.
Не са малко мъжете, които предпочитат да нямат сериозна любовна връзка, само защото финансовото им състояние е нестабилно, а финансовото им бъдеще несигурно. Казано накратко – парите са в основата на самочувствието на мъжете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Кинтите били в основата на самочувствието... Ми, с женски *** като ви е комуникацията, до там се свежда... Друго си е хем да си паритетен, хем да отнесеш бившия, ако и нeгрo, да имаш чувство за хумор и да използваш приматките за единственото адекватно. В България има и много стойностни жени, ама са фрустрирани от целокупния ***, дето хем е комплексиран и несигурен, хем го играе големата работа. Фанете се образовайте, вижте свят, стига комплекси... И стига насаждане на такива, Михаелче!!!
10
1
 
1
 
! Отговори
10 преди 6 години
До Анонимен 8Очаква да й дърпа юздите, което е по-лесно с кифла, разбира се. Успех.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осмица, не прехвърляй собствения си /неуспешен/ жизнен опит върху други хора. Аз моята съм я наредил и само се подсмихвам, наблюдавайки напъните около мен.Освен това нещото, което написах, важи с пълна сила и в обратната посока.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти защо се занимаваш с кифли?.Нещо актриса ли си търсиш,певица?Какво очакваш от една жена принципно? А ти...защитаваш ли нейните очаквания или ги разочерован още на втора среща и всичко приключва.Ако много избираш и им намираш кусури...,свали гарда и нещата ще си дойдат на мястото. Не може да имаш толкова огромни претенции към дадена жена,а тя да не получи от теб нищо взамяна.Защото, когато е с теб ще се натоварва,а не да и е приказка..., магия!Жените не обичат,такива вечно недоволни и сърдити.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете се комлексират от нереалистичните очаквания на ки.флите.Виновни - всички медии плюс Холивуд.Нещо ново?
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена му дойде на те пс ия,без дори да си е направил труда.Дори да го обичат не ще.Прав е бил онзи,който му е казал:" нашия имаше такава жена и любов,но избяга от нея."---Някои мъже,не знаят какво искат.Като станат,наясно със себе си е вече твърде късно.Пълни с предразсъдъци.Обсебени от мания за вечния въпрос :" тази ,дали ме използва?""защо мен избра..,какво ми харесва, толкова?"Най-голямото ум неудобство е да са влюбени и да изпитват чувства и жената да не ги отрази.Срам!Страх!Безсилие!
5
1
 
2
 
! Отговори
нормални преди 6 години
на вуте че е *** му е най големия страх
4
1
 
4
 
! Отговори
бг село преди 6 години
отражение от жените комплексирани *** луди мъжете им страхливи
3
2
 
3
 
! Отговори
страхлив ми е мъжа преди 6 години
жените на некои за лудницата от луди мъже с пушки
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болни мъжки ***!
1
5
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Ееее, чудите се къде е МaйМyнaтa!!'Ами нормално, борите се с олигoфpенитe На светот