Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017-а

Предстои една динамична и много интересна седмица
16 окт 2017 09:51, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017-а
Снимка: pexels

Предстои една динамична и интересна любовна седмица. Няма да липсват разногласия, но ще има и много възможности за промени. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Обвързаните представители на зодията може да бъдат обсебени от това къде е партньорът им, какво прави. Във вторник Меркурий ще се премести в знака на Скорпион. Ако вашата привързаност към половинката ви е нездравословна, това определено ще натовари връзката ви. Ще се наложи да се борите с желанието си да контролирате всичко.

Помислете защо се чувствате несигурно във връзката си. Не забравяйте, любовта не се основава на контрол и може да расте само с взаимно доверие. Необвързаните представители на зодията имат шанс за нова любов.

Телец

Вашият любовен живот е напът да се подобри. Меркурий, планетата на комуникацията, ще се премести във вашия партньорски сектор във вторник и ще остане така до 5 ноември. Меркурий и Юпитер ще се „сблъскат“ в сряда, предлагайки на обвързаните Телци да вземат важни решения с половинката. Разговорите помежду ви ще бъдат още по-приятни и дълбоки.

Близнаци

Вълнуваща ще бъде седмицата за Близнаци. Възможно е скоро да сте срещнали интересна личност, но има вариант за интересна среща и през следващите няколко седмици. Този човек ще улови ума и сърцето ви. Отдайте се на активен социален живот, забавлявайте се с приятели, но ще трябва да обясните на новата ви половинка, че вашите приятели заемат важно място в живота ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари