Мъжете анонимно: Кога разбрах, че тя е жената на живота ми?

Искрени мъжки изповеди
24 окт 2017 23:00, Илияна Николова
21
Мъжете анонимно: Кога разбрах, че тя е жената на живота ми?
Снимка: pixabay

Любовта е химия. Често е необяснима. Просто чувстваш, не мислиш.

Има връзки, за които не съжаляваш, че са отминали. Но има и такива, които усещаш с цялото си същество, че не трябва да изпускаш. Тези отношения са специални и даряват сърцето с особена топлина.
Как да тълкуваме онова, което ни казват мъжете?
 
За да разберете какво може да накара един мъж в миг да осъзнае, че това е жената на живота му, за която иска да се ожени, вижте 5 анонимни мъжки изповеди.
 
„Танцувахме под дъжда.“
„Един летен следобед по време на гимназиалните ни години прекарахме деня в слушане на Blind Melon и си играехме с косите си. След това започна да вали дъжд под яркото слънце. Ние буквално започнахме да танцуваме под дъжда, докато подгизнем до кости. Играехме си с любимото жълто фризби. Имам чувството, че това е един от най-щастливите ми спомени. Беше съвършено.“ Б. Е. 37
„Животът просто беше по-лесен с нея.“
„Ние не вярваме в брака, но още преди да забременее със сина ни, дори преди термина, тя беше диагностицирана с дегенеративна болест, която започна да се развива доста бързо. Беше ясно, че тя е най-добрият приятел и партньор, който някога съм имал. Комуникацията винаги е била почти безпроблемна. И не е заради нещата, които са ни се случвали във връзката, въпреки че бяха невероятни. Просто липсваше стрес между нас. Толкова е лесно да сравня връзката си с нея с други, които съм имал, защото отношенията ни са просто перфектни.“ П. В. 39

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: мъжежениизповедиоженя
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Rational male до 13 преди 6 години
Пич, до мен ли даваш тези умни съвети. Аз съм с 5-годишен брак и дете. Оправям жена си всеки ден. Ти, ***, бързай за вкъщи да не ти се кара твоята и се моли да не ги свариш с комшията. То, че ти е ясно, че се случва е видно.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реалността е, че когато и двамата осъзнаят, че държат един на друг повече от всичко друго на света, тогава и любовта се засилва и те са един за друг. После обаче обикновено единият спира да мисли така и в един прекрасен ден разбираш, че примерно жената, която обичаш безумно, се е хванала с колегата ти гадняр. След време и тя разбира, че е гадняр и късат, но между вас вече е свършено, тя те е предала, а това не се прощава.
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да чакаме статията:Кога разбрах, че съм сгрешил жената на живота ми.
13
2
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Най - голямата пък тъпотия е човек да мисли как да не се мине в една връзка и/или как да вземе повече. Пич, пиши се стар ерген завинаги! Или с някакъв измъчен, ненормален брак.
12
16
 
7
 
! Отговори
Rationale male преди 6 години
Няма такава, на живота! Мъже, прочетете книгата от ника ми. Цялата тази феминистка пропаганда е за да ни вкарат в тяхната матрица и да си мислим: Ето я! Тя е! Ако не съм с нея - край. Не се връзвайте, защото това ще е края на дните ви като мъже. Целта е да я накарате тя да влезе във вашата рамка.
11
9
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Вадя го голям и дебел, трескам го на масата и усещам как почват да се влюбват една след друга в мен ....за портофейла говоря, да не си мислите нещо друго
10
15
 
6
 
! Отговори
neutral преди 6 години
Влюбеният мъж е ***! В 21-ви век любовта е само дума, лишена от съдържание и смисъл.Чукайте повече жените около вас, те имат нужда от това.
9
6
 
4
 
! Отговори
не ми липсва преди 6 години
не ми липсва
8
13
 
15
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Написах поема ще я издавам! Ето част от нея! Когато Киро кварталния кyp клатеше кака Кичка кварталната *** кака Кичка крещеше Къв кyp Киро къв кеф!
7
13
 
12
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Сити бие с дузпи, залагайте заплатата мача е уговорен!
6
14
 
11
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Когато ви даде да и се източите на веждити, деева мастий прости!
5
11
 
11
 
! Отговори
Минку 47 г йерген преди 6 години
Айде бе
4
8
 
8
 
! Отговори
брокер преди 6 години
снощи се набута на мачоветеи не смееше да се покажеш пред хората
3
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мама ми каза коя е жената на живота ми. Мама преценява по-добре, защото е с по-голям житейски опит и защото ме е отгледала, знае какъв ми е характерът и от какво имам нужда, знае кое е най-добре за мен и с каква снаха тя ще се разбира най-добре.
2
9
 
17
 
! Отговори
много точно,1 преди 6 години
Липсва ли ти-това е човека!
1
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато усещаш,че ти липсва и осмисля деня ти.