За повече доверие във връзката отговорете на тези 7 въпроса

Няма верни и грешни отговори
26 окт 2017 23:00, Илияна Николова
3
За повече доверие във връзката отговорете на тези 7 въпроса
Снимка: pexels

Доверието в една връзка е най-важното нещо. То се изгражда трудно, а се губи лесно.

Някои хора трудно се доверяват на партньорите си заради убежденията си или заради болезнен опит в миналото.
 
Често подлагаме на съмнение партньорите и връзките си заради недоверието. Съществуват начини да се уверите, че човекът до вас има сериозни намерения, както и да върнете нарушеното доверие, ако искате да продължите напред.
 
За целта си отговорете на следните уточняващи въпроси:
1. От колко време познавам този човек?
 
Ако сте във връзката си отскоро е нормално да не сте изградили доверие помежду си. Не бързайте да се оставяте мнителността да помрачи щастието ви. Опитайте се да въведете здравословен баланс в отношенията си чрез откритост и разбиране.
 
2. Как се запознахме?
 
Обстоятелствата, при които сте се запознали, имат голямо значение за доверието помежду ви. Едно е да се срещнете в бар и да започнете бурна връзка, а съвсем друго е да ви запознае приятел, на когото имате доверие, например.
 
3. Знам ли историята на предишните му връзки?
 
Потайните партньори определено имат нещо за криене. Невинаги е нужно да знаете абсолютно всички подробности от миналите връзки на партньора си, но е важно да знаете основното. Ако той се опитва да премълчава всичко и отклонява въпроса, доверие помежду ви трудно ще се изгради.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: връзкадовериевъпроси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е влюбен.
1
2
 
7
 
! Отговори
Познавате се отскоро преди 6 години
Той е влюбен, но не ви кани у дома си, не ви е запознал с близките си и само случайно сте виждали негови познати. Обаче ви иска назаем немалка сума пари или ви моли да станете гарант на кредита му. КЪСАЙ И БЯГАЙ НАДАЛЕЧЕ от такъв!Няколко наивници изпищяха от такива, връзката с които много набързо беше станала "сериозна". Щом вземе парите, се покрива или направо къса, небрежно казвайки "Ще ти върна парите, когато мога!" Едната се видя в чудо да открие адреса му, за местоработата си беше излъгал.