Не ви върви... 5 навика, отровни за връзката ви

Не обвинявайте все партньора си, вгледайте се във вас
28 окт 2017 23:00, Илияна Николова
46
Не ви върви... 5 навика, отровни за връзката ви
Снимка: outnow.ch

Не ви върви в любовта? Всеки партньор, с когото сте имали връзка в крайна сметка става озлобен, нападателен и ви зарязва?

Може да не сте се замисляли, но причината вероятно е у вас. Държанието ви спрямо партньора ви превръща връзката ви в токсична за него. В резултат той просто ви напуска като преди това съжителството ви се е превърнало в кошмар.
 
Спрете за момент с обвиненията към партньора си и се вгледайте в собственото си поведение. Ако правите следните неща, то сигурно вие самите сте отровили връзката си с токсичното си поведение.
 
1. Постоянно критикувате.
 
Никой не обича да бъде критикуван. Дори да посочите грешките на някого, инстинктивно той ще продължи да се опъва и да прави онова, което е правил досега. Други хора пък не успяват да разберат къде грешат въпреки обясненията на партньора им.
 
Затвореният кръг, в който се напъхвате сами благодарение на постоянното ви критикуване, мрънкане и негативизъм, отправени към половинката ви, интоксикира връзката и отблъсква човека до вас.
 
2. Демонстрирате непрекъснато презрение към партньора си.
 
Критикувате партньора си. Той се опълчва на критиката ви и не изпълнява онова, за което го молите или си продължава постарому. Това ви вбесява. В безсилието си започвате да презирате партньора си видимо, така че той да го забележи.
 
Това е един от най-токсичните видове поведение във връзката. Много хора го правят без да си дават сметка.
 

46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
1) преди 1 година
И аз мисля, че човек, който ти върти номера, не те обича, но няма да му стисна ръката на този Ж.
34
1
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
До ж

Евала! Стискам ти виртуално ръката! :))) Имам две платени, с които сме в почти романтични отношения и те са ми по на сърце, отколкото едни други две, дето са ми по любов, ама ми тровят живота с претенциите си. Абе ще се сетите, че мъжа трябва да вади пари, за да си плаща за секс, ама за някой ще е късно :)))
33
1
 
1
 
! Отговори
1) преди 1 година
Защо се оплаквате тогава бе
32
1
 
2
 
! Отговори
ж преди 1 година
Само с *** и проститутки ,те поне знаят какво искат.
31
1
 
0
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
с кифла е по-лесно ;)
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А и да ако сме на среща, няма смисъл от този анализ по време на срещата ,всъщност това е супер глупаво, анализа се прави преди срещата, на срещата се ползва само резултата.Крайна сметка срещата е за романтика и няма място анализа защото не си написал домашното навреме,
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да много мъже искат ,да открият жена която ги разбира добре, без на тях да им се налага да си напрегнат мозъците да разбират женската същност.
Сигурно е възможно но аз мисля ,че има малък проблем тогава мъжа става играчка в ръцете и, а не кавалера и.Така че той много бързо трябва да и достигне нивото, или...
Т.е. така или иначе е неизбежно.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека да демострирам, сметките от женка гледна точка.
Ако дадена жена може да намери позитива от тези обстоятелства значи наистина няма нужда от подобни сметки.
Приятеля и е забравил рождения и ден.
Закъснява за среща.
Не и се обажда два дена и не и дал информация къде ще бъде.
и т.н. май разбираш смисъла
но е по лесно ние да сме тези които правим правилните неща ,отколкото да разчиташ на това да намериш жена която умее да тълкува рационално нещата.
27
2
 
1
 
! Отговори
до 17 преди 1 година
Абсоютно си права, има много работа в това Между другото и да голям сметкаджия съм в любовта.Може би защото съм държал на своята връзка и съм търсил смисъл да остана в нея , а не да следвам съвета на другите като не върви просто се откажи има много жени по света.А времето между негативно и позитивно тълкуване на нещатта,Всъщност е разлика с години, и доста опит.Но правилните сметки ти дават възможност да обичаш, и да се чувстваш обичан независимо от обстоятелствата а това си заслужава.
26
1
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
Аз понеже съм джентълмен и не мога да приключа една връзка, затова започвам да им говоря на колко просtитутkи съм бил и те веднага ме зарязват. Така ми е някак по-безболезнено :)))
25
1
 
2
 
! Отговори
До 19 Анонимен преди 1 година
Сметкаджийки ще са жените, защото въпроса е за физическото оцеляване. В чужбина не е така — там жените не умират от глад и съществува социална система.
В Българи: прости мъже — слаба държава!
24
1
 
2
 
! Отговори
^ преди 1 година
Номер 1 казва, че за жената има полагащо й се място, което не прозвуча много добронамерено.
Разбира се, че мъжа трябва да води, но най-добре е да води от любов към жена си и нейната любов към него.
Малко е идеалистично, но мисля че не е непостижимо.
23
4
 
1
 
! Отговори
Бо преди 1 година
Отровен навик е да се изпърдиш в леглото.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един ден ще я накараш да ти върне всички пари и да си ги изработи.Това ли ти е любовта!?Измерена във финикийски знаци.Това ли ти е добрата душа!?И защо си я държал вкъщи!? Както ти казах има нещо много противоречиво и сбъркано в теб.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той не е добре.Чете се! Аз имам пари и ще и помогна защо демонстрираш пари,като искаш да те обичат заради самия теб? Лишен си от качества и ум за да бъдеш с някоя жена? Защо държиш жената да е изпаднала в тежко финансово положение и ти да се явиш,като неин спасител? Навеждаш ме на мисълта като си толкова благороден човек и така на драго сърце се втуркаш да помагаш финансово на жена.Дали твоята неподправена помощ няма един ден да даде тежък отпечатък върху психиката и живота на тази жена?!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Черноглед си! Кой да те обича, като мрънкаш и си вечно недоволен и нервите са ти видимо опънати.Как се седи ,около теб?Тя някоя жена да те обича ти ще я изгониш и оделачиш от себе си,като си толкова черноглед и мрънкаш.Раздразнителен и се заяждаш за всичко.Малко свали Гарда и виж вина в себе си.Работи върху себе си рамката.В комуникацията,разбиранията и думите.В отношенията и диалога.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сметкаджийки в България затва връзките се провалят.В чужбина жените обичат заради човекът и чувства.В България "по нужда" пари кола,дрехи,къща.Сега започвам да разбирам защо държавата беше изобразена като тоалетна чиния.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В правилната рамка на човек,това е чиста проба заяждане.Постоянното ти роптане,срещу жената я оделечава и Отблъсква!.Така ,като мислиш и разсъждаваш човек му идва друго Наум.Нещо сбъркано има в теб.Не си много добре. Разсеян си! Хаос.
В мислите, разбиранията действията, спрямо околните.Перманентната ти депресия те е превърнал в.човек,който е вечно недоволен от другите,себе си и живота.Нещата са едни ти ги разбираш други.Човек,който е човек с теб се заяжда с него.Не си много добре.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11/12
Ти не си добре! Имаш гршна представа във рамката.В разбиранията.Четеш и разбираш неща,които въобще не са написани тук.Първо се справи със себе си.Много има да работиш,върху себе си.След това се научи да разбираш правилно.А не както ти изнася.Само се прочети,хващаш се за думите и от 300 кладенци вода изкарваш за да ме обедиш в твоята правота.Не може в шкафа тениските да са от дясната страна и да правиш проблем,че са сложени от лявата.Да кажеш, че е грешно и неправилно. Заяждаш се!
16
3
 
1
 
! Отговори
,.,.,.,.,. преди 1 година
niamam navik da obi4am samo ot interes , a da vodia zaobikolni razgovori ne obi4am

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година
10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер
Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер

Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер